STEAUA. Încă o LOVITURĂ pentru Reghe. Adi Popa are PROBLEME

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
25/07/2016, 00:01
STEAUA. Încă o LOVITURĂ pentru Reghe. Adi Popa are PROBLEME

SPARTA PRAGA-STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf se  pregăteşte de debutul în noul sezon al Ligii Campionilor, acolo unde vor juca împotriva formaţiei Sparta Praga, în turul al treilea.

SPARTA PRAGA-STEAUA. Manşa tur va avea loc în Cehia, pe terenul celor de la Sparta Praga, marţi, de la ora 21:00, iar jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf îşi doresc să producă surpriza încă din primul meci.

SPARTA PRAGA-STEAUA. Deşi urmează o “dublă” foarte importantă cu Sparta Praga, Laurenţiu Reghecmapf, tehnicianul Stelei, întîmpină probleme de lot. După ce Jugurtha Hamroun a anunţat conducerea că nu va face deplasarea cu trupa vicecampioană – vezi aici mai multe detalii – , FANATIK.RO a aflat că un titular s-a accidentat.

SPARTA PRAGA-STEAUA. Adi Popa, unul dintre oamenii de bază din lotul lui Laurenţiu Reghecampf, a acuzat mici problemne medicale, iar antrenorul vicecampioanei a decis să-l menajeze la ultimele antrenamente pentru a nu risca o agravare a accidentării. Mijlocaşul a fost consultat de staff-ul medical al echipei, iar Reghe a primit asigurări că îl va putea folosi în meciul tur cu Sparta Praga.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×