Sparta, SHOW ofensiv în Cehia. La ce trebuie să fie atentă Steaua!

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
31/07/2016, 00:04
Sparta, SHOW ofensiv în Cehia. La ce trebuie să fie atentă Steaua! GALERIE FOTO

Sparta Praga s-a impus cu 3-2 în ultimul meci înainte de returul cu Steaua, din cadrul turului trei al Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Zdenek Scasny a cîştigat împotriva grupării Slovacko într-o manieră mult mai clară decît o arată scorul! 

Cele trei goluri marcate de Sparta, în prima etapă a campionatului din Cehia, au fost reuşite de Dockal (2) şi Konate. În afară de Lafata care a intrat pe parcursul reprizei secunde, antrenorul Scasny a folosit acelaşi ”11” ca în meciul cu Steaua.

ATENŢIE, Steaua!

Scorul meciului cu Slovacko a fost strîns, însă echipa care a controlat în totalitate partida a fost Sparta. Steaua trebuie să fie foarte atentă, întrucât Sparta va veni la Bucureşti să atace. A demonstrat acest lucru în meciul cu Slovacko! Gruparea din Praga a avut o posesie de aproape 60 % în meciul din campionat.

Mai mult de atît, viitoarea adversară a Stelei a irosit foarte multe ocazii de gol. A avut nu mai puţin de 15 şuturi pe poartă, însă portarul lui Slovacko a făcut minuni! Laurenţiu Reghecampf trebuie să găsească o soluţie pentru a-l anihila pe Dockal. Mijlocaşul de creaţie al Spartei Praga a marcat de două ori în meciul cu Slovacko, iar în partida cu Steaua, disputată din urmă cu cîteva zile, a centrat perfect la golul lui Sural.

Partida Steaua – Sparta Praga se dispută miercuri, 3 august, începînd cu ora 20:45, pe Arena Naţională. Pînă în acest moment, s-au vîndut aproximativ 12.000 de bilete. Oficialii Stelei sînt optimişti. Aceştia aşteaptă în jur de 30.000 de oameni la stadion.

Echipa folosită împotriva lui Slovacko:

sparta

Ştirea MOMENTULUI

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×