SPARTA-STEAUA. Cehii se amuză de Steaua: "Sînt DISPERAŢI!"

SPARTA-STEAUA. Steaua va înfrunta Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, marţi, de la ora 21:00, partidă care se desfăşoară în Cehia. Jurnaliştii cehi prezintă vicecampioana României ca o echipă de care întreg sezonul depinde de dubla contra Spartei.

SPARTA-STEAUA. "Românii sînt absolut disperaţi să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Toate declaraţiile date sînt despre acest lucru, iar meciul cu Sparta Praga este văzut la Steaua ca prioritate zero. Ca drept dovadă, steliştii au decis să îşi amîne partida din prima etapă a Ligii 1, cu Iaşi, doar pentru a putea fi odihniţi la meciul cu Sparta. Asta deşi pentru ei va se complică lucrurile pentru jocul din campionat. Se va juca restanţa înaintea debutului echipelor naţionale în preliminariile pentru mondialul din 2016, asta înseamnă că Steaua nu se va baza pe jucătorii de naţională la acel meci. Iar Steaua dă, de obicei, cîte cinci sau şase jucători la prima reprezentativă a României", scrie cotidianul ceh Blesk Sport.

SPARTA-STEAUA. Cei de la Blesk au mai notat că Steaua a pierdut foarte mulţi jucători importanţi: "Steaua a slăbit considerabil în ultimele săptămîni, după ce şi-a pierdut cei mai importanţi jucători din lot. Continuă, însă, politica din ultimii ani, aceea de a cumpăra cei mai buni jucători din campionatul României", mai scriu cehii.