SPARTA-STEAUA. Ţinta lui Becali, prima declaraţie despre Steaua

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
28/07/2016, 00:08
SPARTA-STEAUA. Ţinta lui Becali, prima declaraţie despre Steaua

SPARTA-STEAUA. După 1-1 la Praga, Steaua porneşte cu prima şansă la calificare pentru faza play-off a Ligii Campionilor. În plus, Gigi Becali a pus ochii pe un jucător al Spartei, pe care a anunţat că vrea să îl transfere la Steaua. Remarcatul patronului Stelei este Tiemoko Konate.

SPARTA-STEAUA. Konate a vorbit în presa din Cehia despre dubla contra Stelei şi anunţă că vine la Bucureşti cu un singur obiectiv, acela de a obţine calificarea pentru echipa sa.

SPARTA-STEAUA. “Fiind primul meci oficial al sezonului, nu am avut ritmul pe care l-am fi dorit contra Stelei. În plus, am avut o cădere în partea a doua Steaua a avut mai mult posesia şi astfel ne-a obosit. Este vina noastră că i-am lăsat pe stelişti să capete încredere. Nu a fost o dorinţă a antrenorului să ne retragem. Dar nu este momentan nimic pierdut. Mergem la Bucureşti să cîştigăm şi să ne calificăm”, a spus Konate pentru Radio.cz.

SPARTA-STEAUA.Konate a vorbit şi despre stilul său de joc şi recunoaşte că a avut probleme pe fază defensivă din cauza fotbaliştilor Stelei. “Eu prefer să atac, asta este specializarea mea în teren. Nu înseamnă că nu îmi place să mă apăr, dar e greu să fac ambele faze timp de 90 de minute. Cînd te gîndeşti mai mult la apărare, te temi să îţi asumi riscuri. Eu trebuie să driblez, să provoc situaţii unu la unu. Aşa ajut echipa”, a mai spus Konate.

SPARTA-STEAUA. Tiemoko Konate, 26 de ani, născut în Coasta de Fildeş,poate evolua în ambele benzi şi este cotat la 750.000 de euro conform Transfermarkt.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×