News

”Spartacus Idolu Fetelor”, liderul răfuielii din Rahova, și-a cerut scuze după scandalul de Paște: ”Ami pare rău la domnii polițiști”

20.04.2020 | 11:29
Spartacus Idolu Fetelor liderul rafuielii din Rahova sia cerut scuze dupa scandalul de Paste Ami pare rau la domnii politisti
ADVERTISEMENT

”Spartacus Idolu Fetelor”, liderul răfuielii din Rahova de duminică seara, și-a cerut scuze după scandalul de Paște. Viteaz și gata de luptă cu oamenii legii înainte de intervenția acestora, liderul scandalului din Capitală a postat un mesaj de pace la câteva ore după incident.

”Spartacus Idolu Fetelor”, liderul răfuielii din Rahova, și-a cerut scuze după scandalul de Paște: ”Ami pare rău la domnii polițiști”

Duminica Paștelui a fost marcată de incidente violente în cartierul Rahova din București. Mai mai mulți bărbați s-au luat la ceartă cu poliția și jandarmii pe fondul consumului de alcool.

ADVERTISEMENT

Printre scandalagii s-a numărat și așa-numitul ”Spartacus Idolu Fetelor”, un lider al unui clan din Rahova. Extrem de curajos și de încrezător în sine, acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj războinic la adresa poliției.

”Intrați cât de mulți! Să-nebunesc, cum vine poliția, de nu-i răstorn! Așteptăm poliția! Revoluție, revoluție!”, să bătea în piept ”Spartacus” înainte de apariția oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ”revoluționarul” avea să-și schimbe poziția cu 360 de grade. Sindicatul EUROPOL a postat o imagine pe un site de socializare cu noua poziție a liderului din Rahova.

”Ami pare rău la domni polițiști”, spune acesta. În fotografia postată pe Facebook, ”Spartacus Idolu Fetelor” are un ochi umflat și poartă un tricou cu Mike Tyson.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul polițist Marian Godină l-a ironizat și el pe ”Spartacus Idolu Fetelor” printr-un filmuleț postat pe pagina personală de Facebook.

S-a lăsat cu arestări în prima zi de Paște în Capitală

O răfuială violentă a avut loc de Paște în cartierul Rahova din București. Între localnici, care au ieșit pe străzi să petreacă, și forțele de ordine, chemate să păstreze ordinea, a izbucnit un uriaș scandal.

ADVERTISEMENT

Echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit în forță duminică seara pentru aplanarea conflictului din sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, inclusiv focurile de armă.

Incidentele grave din Rahova au avut loc după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să celebreze prima zi de Paște cu muzică și dansuri. Un martor a sunat la poliție, iar oamenii legii și jandarmii din București au intervenit rapid.

  • 9 dintre scandalagiii din Rahova au fost reținuți de poliție
ADVERTISEMENT