News

”Spartacus Idolu Fetelor”, liderul revoltei de Paște din Rahova, trimis în judecată. Ce acuzații i se aduc 

16.05.2020 | 09:58
Spartacus Idolu Fetelor liderul revoltei de Paste din Rahova trimis in judecata Ce acuzatii i se aduc
ADVERTISEMENT

”Spartacus Idolu Fetelor”, liderul revoltei de Paște din cartierul Rahova, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 din Capitală.

”Spartacus Idolu Fetelor”, liderul revoltei de Paște din Rahova, trimis în judecată. Ce acuzații i se aduc

Capul revoltei din seara de Paște care a avut loc în cartierul Rahova din Capitală, Vasile Badea, cunoscut în mediul online dreptul ” Spartacus Idolu Fetelor”, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

ADVERTISEMENT

”Spartacus” este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugere. De asemenea, procurorii spune că acesta i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova, urmând a fi judecat şi pentru avarierea unor maşini ale Poliţiei.

Bărbatul din Rahova mai este este acuzat şi de lovirea unui agent de la Secţia 19 Poliţie venit să stingă conflictul din urmă cu o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Vasile Badea nu este singurul acuzat în acest dosar. Alături de el vor mai ajunge la tribunal alte 7 persoane care au luat parte la conflictul din Rahova: Oradea Badea, zisă “Somerta”, Gigi Constantin, zis ‘Bertolon’, Antonio Dincă, zis ‘Samir’, Nicuşor Lider, zis ‘Crecea’, Gloria Ion, zisă ‘Târţa’, Veronica Călin, zisă ‘Graţiela’, Ştefan Stângaciu, anunță Agerpres.

Evenimente grave în ziua Paștelui în Rahova

Incidente violente au avut loc chiar în duminica Paștelui ortodox în cartierul bucureștean Rahova, după ce mai mulți bărbați s-au luat la ceartă pe fondul consumului de alcool.

ADVERTISEMENT

Printre scandalagii s-a numărat și așa-numitul ”Spartacus Idolu Fetelor”, un lider al unui clan din Rahova. Extrem de curajos și de încrezător în sine, acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj războinic la adresa poliției.

”Intrați cât de mulți! Să-nebunesc, cum vine poliția, de nu-i răstorn! Așteptăm poliția! Revoluție, revoluție!”, să bătea în piept ”Spartacus” înainte de apariția oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ‘Spartacus’ a fost arestat preventiv pe 21 aprilie, iar la scurt timp Sindicatul Europol a postat un mesaj ironic: “Spartacus Idolu Fetelor’ a fost arestat preventiv pentru 30 de zile împreună cu încă 4 petrecăreţi. P.S. Când ceri să vină poliţia şi Dumnezeu îţi îndeplineşte dorinţele. Asta da minune de Paşti, 30 de zile în arestul poliţiei”.

ADVERTISEMENT