Sport

Spartak Moscova a anunțat accidentarea Yuliei Ushakova cu o fotografie nud. Ce reacții a stârnit

28.09.2018 | 17:35
Spartak Moscova a anuntat accidentarea Yuliei Ushakova cu o fotografie nud Ce reactii a starnit
ADVERTISEMENT

Spartak Moscova, echipă de hochei care activează în campionatul Rusiei, riscă acuzații de sexism după ce a anunțat accidentarea jucătoarei Yulia Ushakova cu o fotografie aproape nud poastată pe rețelele de socializare. Postarea a primit numerose reacții negative, oficialii clubului fiind criticați după ce au ales să anunțe accidentarea la gleznă a liderului Yulia Ushakova prin imaginea controversată care o înfățișează pe sportivă întinsă cu fața în jos pe masa de tratament, purtând doar lenjerie intimă.

Fotografia a fost postată și pe contul oficial de Twitter Barca Women, cu descrierea: “Iată cum anunță Spartak Moscova accidentarea jucătoarei Yulia Ushakova.” Reacțiile negative au început să curgă, ia runul dintre utilizatori a comentat: “Este atât de greșit (având în vedere provocările curente) și vina îi aparține în primul rând ei”, a scris un utilizator.

Fotografia nud prin care s-a anunțat accidentarea Yuliei Ushakova de la Spartak Moscova a stârnit reacții dure

Yulia Ushakova este fostă campioană la bodybuilding și lucrează pentru postul de televiziune al clubului la care joacă. Imaginea în care apare nud a fost postată și de ea pe internet. “Mi-am sucit glezna și am 2 unghii rupte. Încheietura îmi va fi tratată, iar problema cu unghiile se va rezolva în momentul în care voi merge la cosmetican. Am început prost săptămâna. Voi rezolva aceste ‘probleme femeiești’ în funcție de importanța lor, mai întâi mă voi ocupa de riduri, apoi de manichiură. Glezna va trece de la sine. Vă doresc un start de săptămână minunat”, este mesajul sportivei.

În vârstă de 28 de ani, Yulia Ushakova a revenit cu un update în care a precizat faptul că a început deja recuperarea. Glezna își revine, totul este în regulă. Încep să mă antrenez cu echipa și mă pregătesc de următoarele meciuri, a scris Ushakova. Modul în care Spartak Moscova a ales să anunțe accidentarea sportivei a atras însă numeroase critici, clubul din Rusia fiind acuzat de sexism.