Fotbal international

Răzvan Lucescu, în play-off-ul Ligii Campionilor! Vezi echipele calificate

14.08.2018 | 22:27
Razvan Lucescu in playofful Ligii Campionilor Vezi echipele calificate

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE STREAM ONLINE – turul 3 preliminar – Liga Campionilor. Răzvan Lucescu s-a calificat cu PAOK Salonic în play-off-ul Champions League. Spartak – PAOK s-a terminat 0-0, după ce în meciul tur grecii s-au impus pe teren propriu cu 3-2. Rușii au jucat la Moscova în inferioritate numerică din minutul 33, când Luiz Adriano a primit cartonaș roșu. PAOK va întâlni Benfica în play-off. Portughezii au remizat la Fenerbahce, scor 1-1 și s-au calificat după 1-0 în tur. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Info: Dinamo Kiev se califică în play-off-ul Champions League după victoria 2-0 cu Slavia Praga, 1-1 în tur. Băluţă a evoluat 22 de minute. BATE Borisov a făcut 1-1 cu Qarabag (1-0 în tur) și s-a calificat și ea. AEK Atena merge mai departe, după 2-1 și 1-1 în tur cu Celtic, Dinamo Zagreb trece cu 3-0 la general de Astana (1-0 și 2-0). Vidi FC a făcut 0-0 acasă cu Malmo, după 1-1 în Suedia și s-a calificat grație golului înscris în deplasare. Shkendija – Salzburg s-a terminat 0-1 și austriecii merg mai departe. În tur au învins cu 3-0. Ajax – Standard 3-0 și olandezii se califică după 2-2 în tur. Steaua Roșie Belgrad a trecut în prelungiri cu 2-1 de Spartak Trnava. A fost 1-1 în Ucraina după 90 de minute, la fel ca în meciul tur.

FINAL: PAOK se califică în play-off-ul Champions League, după 0-0 la Moscova cu Spartak. În tur, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus în Grecia cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.


PAUZĂ: PAOK controlează jocul şi are un om în plus. La scorul de 0-0, echipa lui Lucescu este în play-off

Min. 33: Luis Adriano este eliminat după ce a lovit un adversar. PAOK joacă în superioritate numerică

START DE MECI

UPDATE, ora 20:25. În câteva minute începe confruntarea dintre Spartak Moscova şi PAOK. Atmosferă extraordinară la Moscova


UPDATE 19.05 / Tehnicianul Răzvan Lucescu a anunțat primul 11 cu care speră să obțină calificarea în play-off-ul Champions League. Românul va rimite în teren următorii fotbaliști: Paschalakis – Matos, Varela, Crespo, Vieirinha – Canas, Mauricio – Limnios, Pelkas, El Kaddouri – Prijovic. Rezerve: Rey, Kitsiou, Khacheridi, Shakhov, Jaba, Warda, Akpom.

Primul 11 al lui PAOK
Primul 11 al lui PAOK

De partea cealaltă, Massimo Carrera va începe meciul cu: Maksimnko – Eschenko, Gigot, Dzhikiya, Kombarov – Glushakov, Fernando, Zobnin – Tashaev, Promes, L. Adriano. Rezerve: Rebrov, Petkovic, Melgarejo, Timofeev, Popov, Samedov, Ze Luiz.

Primul 11 al lui Spartak
Primul 11 al lui Spartak

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE STREAM ONLINE – turul 3 preliminar – Liga Campionilor. Unul dintre cele mai interesante dueluri este cel dintre Spartak Moscova și PAOK Salonic. Formația pregătită de Răzvan Lucescu s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-2, după un meci nebun în caree a revenit de la 0-2 și în care rușii au ratat un penalty.

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE VIDEO. Când se joacă meciurile

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE STREAM ONLINE – turul 3 preliminar – Liga Campionilor. Echipele fotbaliștilor români Alexandru Băluță și Răzvan Marin, Slavia Praga și Standard Liege, au misiuni dificile în încercarea de a ajunge în play-off. Cehii se v0r deplasa în Ucraina pentru a întâlni Dinamo Kiev după o remiză nesperată în tur, scor 1-1. Tot un rezultat de egalitate pe teren propriu a obținut și Standard Liege, 2-2 cu Ajax Amsterdam, printr-un gol marcat din penalty la ultima fază de joc.

Marți vor avea loc partidele din manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, printre cele mai intersante meciuri fiind Spartak Moscova - PAOK Salonic, Fenerbahce Istanbul - Benfica Lisabona și Ajax Amsterdam - Standard Liege
Marți vor avea loc partidele din manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, printre cele mai intersante meciuri fiind Spartak Moscova – PAOK Salonic, Fenerbahce Istanbul – Benfica Lisabona și Ajax Amsterdam – Standard Liege

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE STREAM – turul 3 preliminar – Liga Campionilor

Programul complet al meciurilor care vor avea loc marți este următorul: ora 19:30 – Dinamo Kiev (Ucraina) – Slavia Praga (Cehia) 1-1 în tur; ora 20:00 – BATE Borisov (Belarus) – Qarabag (Azerbaidjan) 1-0 în tur; ora 20:30 – Spartak Moscova (Rusia) – PAOK Salonic (Grecia) în tur 2-3; ora 21:00 – AEK Atena (Grecia) – Celtic Glasgow (Scoția) 1-1 în tur; Dinamo Zagreb (Croația) – Astana (Kazahstan) 2-0 în tur; Vidi (Ungaria) – Malmo FF (Suedia) 1-1 în tur; Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Benfica Lisabona (Portugalia) 0-1 în tur; ora 21:15 – Shkendija (Macedonia) – FC Salzburg (Austria) 0-3 în tur; ora 21:30 – Spartak Trnava (Slovacia) – Steaua Roșie Belgrad (Serbia) 1-1 în tur; Ajax Amsterdam (Olanda) – Standard Liege (Belgia) 2-2 în tur.

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE ONLINE – turul 3 preliminar – Liga Campionilor

Dacă va reuși să o califice pe PAOK în play-off în detrimentul celor de la Spartak Moscova, antrenorul român Răzvan Lucescu și jucătorii echipei din Salonic au promisă o primă uriașă. Patronul le-a pregătit o primă de calificare de un milion de euro. Dacă se va califica în play-off-ul Ligii Campionilor, vicecampioana Greciei va întâlni învingătoarea dintre Benfica Lisabona și Fenerbahce Istanbul.

Spartak – PAOK, Fenerbahce – Benfica și Ajax – Standard LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Cele mai mici cote pentru victorie la casele de pariuri le au FC Salzburg și Ajax Amsterdam, 1,35, în timp ce cel mai echilibrat duel este considerat cel dintre Fenerbahce Istanbul și Benfica Lisabona. Succesul turcilor este cotat la 2,70, cel al portughezilor la 2,95, iar remiza are o cotă de 3,20. Spartak Moscova pleacă favorită în duelul cu PAOK Salonic, având o cotă la victorie de 1,80. Un succes al formațiie pregătite de Răzvan Lucescu este cotat la 5,00, iar egalul la 3.20.