Sport

Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0. Patronul covăsnenilor, mulțumit pentru egal: „E un rezultat echitabil, trebuie să fim cu picioarele pe pământ!”

FANATIK vă oferă toate amănuntele despre debutul european al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, joi, 22 iulie, ora 20:00, în deplasare la Spartak Trnava, în prima manșă a turului 2 preliminar în Conference League.
22.07.2021 | 22:20
Spartak Trnava  Sepsi Sf Gheorghe 00 Patronul covasnenilor multumit pentru egal E un rezultat echitabil trebuie sa fim cu picioarele pe pamant
ADVERTISEMENT
22-07-2021
19:23

Patronul lui Sepsi, mulțumit după remiza cu Spartak Trnava

Laszlo Dioszegi a vorbit după remiza albă a Craiovei în deplasarea din Slovacia, cu Spartak Trnava: „E un rezultat echitabil, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă suntem o echipă mică spre mijlocie, sper să prindem gustul victoriilor.

Am început din Liga 5, nu mă așteptam să ajungem în punctul ăsta, noi suntem foarte bucuroși și sperăm să câștigăm la retur și să ne calificăm”.

22-07-2021
17:00

LIVE. Spartak Trnava - Sepsi Sf. Gheorhe 0-0 se joacă acum

VEZI CELE MAI IMPORTANTE FAZE AICI!

Final de meci: Sepsi a dominat meciul în prima repriză, în a doua adversarii au mai echilibrat jocul și au avut o ocazie mare. Și Sepsi putea să înscrie, însă elevii lui Leo Grozavu nu au fost inspirați în fața porții.

Minutul 77: Savvidis a scăpat singur cu Niczuly, însă șutul său a trecut puțin pe lângă poarta lui Sepsi, iar echipa lui Leo Grozavu scapă fără gol primit.

Minutul 55: Damașcan șutează puțin pe lângă poarta lui Takac

Minutul 45: Începe repriza a doua!

Final de repriză: Sepsi a dominat jocul și a avut ocaziile mai mari. De cealaltă parte, Spartak Trnava a avut o acțiune bună, dar care nu a fost finalizată precis.

Minutul 42: Rep îl găsește perfect pe Ștefănescu, însă voleul său este prins de portarul lui Spartak Trnava.

Minutul 33: Bogdan Mitrea cere penalty după un duel cu un adversar, însă arbitrul a fost aproape de fază.

Minutul 32: Chunchukov este lansat de către Rep, însă șutul său se duce peste poarta lui Takac.

Minutul 29: Martin Bukata are o ocazie bună, însă mijlocașul lui Spartak Trnava trimite peste poartă de la marginea careului.

Minutul 20: Marius Ștefănescu trimite și el un șut de la distanță, însă fără probleme pentru portarul gazdelor.

Minutul 14: Ocazie mare pentru Sepsi! Rajko Rep trage puternic din afara careului cu piciorul stâng, dar portarul lui Spartak are un reflex bun și respinge mingea. 

Minutul 1: Start de meci!

22-07-2021
16:24

Echipele de start la Spartak Trnava - Sepsi Sf. Gheorghe

Spartak Trnava: Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic – Bukata, Savvidis, Gric – Cabral, Ristovski, Yusuf. Rezerve: Anthony, Boateng, Chudy, Ivan, Kamenar, Kaolesal, Prochazk, Trajkovski, Tumma, Vlaskov, Yao. Antrenor: Michal Gasparik

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ștefănescu – Fofana, Păun – Askovski, Rep, Aganovic – Chunchukov. Rezerve: Achahbar, Began, Bojic, Damașcan, Gedo, Gonzalez, Sousa, Vașvari. Antrenor: Leo Grozavu

Meciul Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe are loc joi, 22 iulie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul primei manșe din turul 2 preliminar al Conference League. Este prima partidă în cupele europene din istoria clubului covăsnean, care își dorește foarte mult calificarea în următorul tur.

Unde se joacă meciul Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe

Confruntarea Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută joi, 22 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul City Arena din localitatea slovacă, un stadion de 19.000 de locuri, care ar putea fi plin pe jumătate la ora meciului, pentru că la 50 la sută din capacitate au stabilit organizatorii să permită accesul fanilor.

ADVERTISEMENT

Nici în Slovacia nu se poate intra pe stadion fără respectarea normelor de protecție sanitară, așa încât cei care vor să vadă meciul și să își susțină echipa favorită, e vorba de suporterii echipei locale, trebuie să prezinte testul negativ valabil 72 de ore. Nu se poate intra doar pe baza dovezii de vaccinare pe schemă completă.

Cine transmite la TV partida Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă joi, 22 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul City Arena, în cadrul primei manșe a turului 2 preliminar al Conference League și este televizată pe canalele Digi Sport 2 și Look Sport 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Trnava este soar și așa va rămâne cel puțin până la sfârșitul acestei săptămâni. Dacă maxima zilei va atinge 28 de grade la ora jocului temperatura poate să scadă până la 25 de grade. Nu există pericol de precipitații. Acest meci a fost încredințat unei brigăzi de arbitri din Bulgaria, avându-l la centru pe Ivailo Stoianov, 40 de ani, un cavaler al fluierului consacrat.

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe

Spartak Trnava și-a recuperat cei trei jucători care ieșiseră șifonați fizic din meciul retur al turului 1 preliminar cu maltezii de la Mosta, e vorba despre fundașul central Kosa și mijlocașii Prochazka și Bukata, motoarele echipei și antrenorul Michal Gasparik poate răsufla ușurat.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe debutează în Europa cu dorința fermă ca primul meci din istoria clubului la acest nivel să nu fie un eșec, chiar dacă mai există o partidă retur și lucrurile ar putea fi remediate atunci în cazul unui eșec minim. Antrenorul Leo Grozavu are jucătorii la dispoziție și poate alcătui cea mai bună formulă de start.

Grozavu deplânge plecarea unor jucători importanți

Sepsi a pornit bine noul sezon, cu o victorie convingătoare acasă în fața Academicii Clinceni, meci între două echipe care au evoluat sezonul trecut în play-off, a avut evoluții bune și în amicale, unde a întâlnit adversari tari (victorii cu rușii de la Krasnodar, fostă echipă de Champions League și UFA).

ADVERTISEMENT

Însă antrenorul Leo Grozavu recunoaște că nu e pe deplin mulțumit la acest moment, pentru că mai trebuie timp până la integrarea deplină a noilor veniți și deplânge plecarea unor jucători foarte importanți în sezonul trecut, în special a excelentului atacant Pavol Șafranko, golgeterul echipei.

Cote la pariuri pentru jocul Spartak Trnava – Sepsi Sf. Gheorghe

Pentru casele de pariuri acesta este unul dintre cele mai echilibrate jocuri din turul 2 preliminar al Conference League. Sepsi, deși joacă afară, e socotit ușor favorită, cotă 2,50 față de slovaci, aceștia având 2,85 pentru un succes, iar cota 3,10 e cea pentru un rezultat de egalitate, deloc improbabil.

Spartak Trnava este o veche cunoștință pentru fotbalul românesc. În anii 70 ai secolului trecut Dinamo București se ciocnea cu echipa slovacă la care evolua pe atunci celebrul Jozef Adamec. Atunci era campionatul Cehoslovaciei, un campionat foarte puternic în Europa. În 2012 a avut loc ultima dispută, una ciudată ca rezultate. Mai întâi Steaua, actuala FCSB, pierdea la București cu 1-0, apoi echipa lui Reghecampf făcea instrucție în Slovacia, scor 3-0.

ADVERTISEMENT