Spatafora acuză: „Meme şi Reghe au pierdut titlul!”

Silviu Ghering   
în Stiri sportive
22/02/2018, 13:36
Spatafora acuză: „Meme şi Reghe au pierdut titlul!”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

PORSCHE-UL DE SOCRU. Gabi Enache nu este deloc ocolit de necazuri. Acarul Păun de serviciu la FCSB, intrat iremediabil în dizgraţia patronului, mai primeşte lovituri şi din partea fostei familii. Despre ce este vorba, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

Spatafora acuză: „Meme şi Reghe au pierdut titlul în faţa lui Hagi!”

„AU FĂCUT CE AU VRUT LA ECHIPĂ, DAR TOT AU PIERDUT CAMPIONATUL!”. Dat afară de la FCSB pe uşa din dos, preparatorul fizic Matteo Spatafora acuză din Grecia, unde este la un pas de titlu cu Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic. De ce îi incriminează italianul pe Meme Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, ce dezvăluiri în exclusivitate face din perioada când lucra la FCSB, aflaţi în exclusivitate din FANATIK-ul de VINERI!

BODODEL L-A TRĂDAT PE DODEL! Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tibi Bălan, în graţiile căreia a fost mai demult şi Cristi Tănase, a revenit în viaţa tumultuoasă a tribunelor. Dar nu pentru Dodel, nu mai ţine cu FCSB, s-a „dat” cu rivala Dinamo! Amănuntele „trădării”, în FANATIK-ul de VINERI!

„MIHAI ESTE UN EXEMPLU PENTRU COPII MEI”. FANATIK-ul de VINERI vă spune, în exclusivitate, fascinanta poveste a lui Lucian Şerban, unchiul lui Mihăiţă Neşu, care a antrenat ani de zile pe gratis până când a ajuns să câştige trofee în fotbalul canadian.

AU PLECAT PREA REPEDE… Recent, Ryan Mason, mijlocaş la Hull City, a fost nevoit să se retragă din fotbal la doar 26 de ani din cauza unei accidentări horror. FANATIK-ul de VINERI vă prezintă o listă cu alţi jucători care au fost forţaţi să-şi agaţe ghetele în cui când încă mai aveau multe de spus în sportul-rege, inclusiv din România!

NICI „CAPRELE” LOR N-O DUC FOARTE BINE…  Au luat trofeele de Grand Slam anul trecut, dar au urmat curbe descendente din varii motive. Aflaţi-le din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Nu uitaţi: dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Închide ×