Ce a pierdut FCSB! Spatafora face show la PAOK. Super record depăşit de Lucescu

Iuliana Spirache   
in FCSB
02/02/2018, 19:51
Ce a pierdut FCSB! Spatafora face show la PAOK. Super record depăşit de Lucescu

Matteo Spatafora a fost propus de Mihai Stoica la FCSB în luna iulie a anului 2016, după ce Thomas Neubert a plecat la ŢSKA Sofia, dar colaborarea acestuia cu vicecampioana României a durat doar o jumătate de sezon. 

Acesta a fost găsit vinovat pentru forma slabă arătată de jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf în acea perioadă. Astfel, Matteo Spatafora a fost trimis să antreneze juniorii de la FCSB pe sinteticul de la Liceul “Mircea Eliade”.

PAOK a depăşit un record vechi de 45 de ani

După o perioadă în care a stat departe de sportul rege, Matteo Spatafora a fost luat de Răzvan Lucescu la PAOK pentru a-i pregăti pe elevii săi, iar jucătorii echipei din Grecia sunt încântaţi de antrenamentele pe care le au sub comanda lui Spattafora.

Mai mult, echipa lui Răzvan Lucescu a reuşit în această perioadă să depăşească un record vechi de 45 de ani. În cele şapte meciuri de campionat, golaverajul este 20-0.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.