Fotbal intern

Primele fotografii cu BOMBA-SEXY a lui Burleanu

Împlinit din punct de vedere profesional, Răzvan Burleanu se pregăteşte să facă pasul cel mare şi în viaţa particulară. 2014 e anul pe care Răzvan Burleanu nu-l va uita niciodată. Noul...
12.03.2014 | 00:32
Primele fotografii cu BOMBASEXY a lui Burleanu

Împlinit din punct de vedere profesional, Răzvan Burleanu se pregăteşte să facă pasul cel mare şi în viaţa particulară. 2014 e anul pe care Răzvan Burleanu nu-l va uita niciodată. Noul şef de la FRF se va căsători în acest an cu iubita sa din adolescenţă, Anamaria. 

Se iubesc din perioada liceului

Mai întîi, la 29 de ani, băcăuanul a ieşit peste noapte din anonimat după ce a cîştigat alegerile FRF, devenind cel mai tînăr preşedinte de federaţie de fotbal din Europa. Apoi, peste cîteva luni, atunci cînd treburile fotbalului îi vor permite, Răzvan se va aşeza la propria casă după ce o va lua de soţie pe actuala sa logodnică, Anamaria Tulumb. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu 12 ani, Răzvan şi Anamaria fiind colegi de liceu în Bacău.

burleanu

Ea l-a ”aranjat” în ziua alegerilor

Chiar dacă nu şi-a oficializat încă relaţia, preşedintele FRF o recunoaşte pe Anamaria drept femeia care stă în spatele succesului său. De altfel, în ziua alegerilor, întrebat fiind cine l-a ajutat să-şi aleagă costumul, Burleanu a răspuns ferm: „Prietena mea se ocupă de acest aspect!”. În viaţa de cuplu, Răzvan şi Anamaria au preferat mereu discreţia, dovadă în acest sens fiind şi puţinele informaţii publice despre ei. Mai mult, singurele fotografii cu cei doi împreună apar pe pagina de Facebook a brunetei.

razzzzvan

SURSA: CLICK.RO