Life

Speak a răbufnit în mediul online! Ce spune iubitul Ștefaniei despre noul coronavirus

21.07.2020 | 19:14
Speak a rabufnit in mediul online Ce spune iubitul Stefaniei despre noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Speak nu a mai rezistat și a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește noul coronavirus. “Ceva îngrozitor”, a scris iubitul Ștefaniei în mediul online, revoltat în urma comentariilor celor care nu cred în existența viruslui SARS CoV2.

Speak este speriat de rapiditatea cu care s-a răspândit noul coronavirus, iar numărul alarmant de îmbolnăviri, care crește de la o zi la alta, îl îngrozește.

ADVERTISEMENT

După ce a citit mai multe reacții ale celor care cred că totul este umflat și că unii fac bani grei de pe urma acestui virus,  iubitul Ștefaniei a reacționat dur, în speranța că aceștia vor înțelege ceva.

Ce spune Speak despre SARS CoV2

“Ceva îngrozitor. Doamne ferește! Bă, șopârla asta de COVID există. Acest virus a fost creat în laborator, așa și? Poate să fie creat de bunica vreunui chinez în casă, la prăvălie. E din ce în ce mai aproape.

ADVERTISEMENT

A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult. Am vorbit cu oamenii, e ceva rău. Cu ce mă ajută pe mine, dacă oamenii câștigă de pe urma acestui virus?”, a reacționat Speak pe Instagram.

Artistul a încercat să le explice oamenilor pericolul care ne paște pe toți și ce riscăm dacă nu respectăm regulile de distanțare socială. Chiar nu este de glumă. Oric se poate infecta, în orice moment.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă o fi cineva în spate…atâta timp cât eu pot să mor. Mă doare la bască, nu e ca și cum am eu o putere să fac ceva.

Pot doar să mă protejez, să port mască, să mă spăl pe mâini, să am grijă cu cine intru în contact. Bă, mulți proști pe pământul ăsta. Nu-mi vine să cred!”, le-a mai spus el extrem de nervos el fanilor.

ADVERTISEMENT