Life

Speak a vorbit despre familia iubitei sale, Ștefania. Cum a fost prima întâlnire cu părinții ei

24.02.2021 | 10:49
Speak a vorbit despre familia iubitei sale Stefania Cum a fost prima intalnire cu parintii ei
ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania se iubesc cu foc și patimă de mai bine de 3 ani, povestea lor de dragoste fiind una foarte frumoasă. Nu mai este niciun secret că iubirea lor este una puternică, însă fanii sunt curioși să afle cum a decurs prima întâlnire cu părinții. 

Fostul concurent de la „Asia Express” a mărturisit că i-a cunoscut pe părinții iubitei sale la scurt timp după ce au început relația. A mers la Galați, unde primul lucru pe care l-a făcut a fost să aibă o discuție sinceră cu tatăl Ștefaniei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai spus că frumoasa brunetă a fost primită cu brațele deschise de familia sa, Speak fiind convins că legăturile dintre partenera sa de viață și rudele sale sunt unele cât se poate de bune.

Speak, adevărul despre prima întâlnire cu părinții Ștefaniei

„Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei.

ADVERTISEMENT

Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi. După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește)

Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a declarat Speak într-un interviu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Ștefania, iubita artistului, a mărturisit că întâlnirea cu socrii a fost una foarte frumoasă. Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa familiei lui Speak, despre care spune că sunt oameni cu care s-a înțeles din prima secundă.

„Părinții lui Ștefan sunt niște oameni foarte calzi, cu care m-am înțeles minunat din prima secundă. I-am simțit foarte aproape de sufletul meu de la prima întâlnire”, a povestit bruneta.

ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania trăiesc una dintre cele mai frumoase povești din showbiz-ul autohton, relația lor începând după ce tânăra a apărut în unul  dintre videoclipurile sale. Se întâmplă în urmă cu câțiva ani, în prezent planurile lor ducând spre căsătorie.

ADVERTISEMENT
Tags: