Life

Speak, dezvăluiri neștiute despre viața lui. Ce a declarat iubitul Ștefaniei: „Nu am avut o copilărie normală”

Speak a făcut dezvăluiri neștiute despre viața lui. Iubitul Ștefaniei a povestit ce făcea în copilărie, care nu a fost una normală, așa cum a spus chiar el.
26.07.2021 | 22:20
Speak dezvaluiri nestiute despre viata lui Ce a declarat iubitul Stefaniei Nu am avut o copilarie normala
Speak, dezvăluiri neștiute despre viața lui. Ce a declarat iubitul Ștefaniei: „Nu am avut o copilărie normală” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Speak a făcut dezvăluiri neștiute despre viața lui. Iubitul Ștefaniei a vorbit despre copilăria lui și cum obișnuia să-și petreacă fiecare zi. Artistul are și un frate pe care l-a luat drept exemplu atunci când era copil.

Ștefan Sprianu, așa cum îl cheamă în realitate, a devenit cunoscut cu mai bine de șapte ani în urmă. Participarea la Asia Express 3, alături de iubita lui, i-a adus și mai multă popularitate.

ADVERTISEMENT

În afară de muzică, Speak mai are și alte pasiuni, cum ar fi vloggingul. Recent, cântărețul a început și un podcast pe YouTube, „La fileu”, unde invită diverse persoane publice și vedete.

Speak, dezvăluiri neștiute despre viața lui. Ce a declarat iubitul Ștefaniei: „Nu am avut o copilărie normală”

Speak a făcut dezvăluiri despre viața lui, mai ales despre copilărie. Partenerul Ștefaniei a recunoscut că nu a fost foarte cuminte atunci când era mic.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că făcea numai probleme în copilărie, atunci când locuia în Bacău. Faptul că avea casa chiar lângă Poliția Locală nu l-a făcut să se potolească, așa cum a recunoscut chiar el, în cadrul unui podcast.

Fostul concurent de la Asia Express a mai spus că obișnuia să-l ia pe fratele lui mai mare ca model în copilărie, cu care nu se înțelegea la vremea aceea.

ADVERTISEMENT

„Locuiam exact lângă poliția municipală și făceam tot felul de nebunii. Blocam străzile. Erau oameni cu camioane care veneau de pe centură pe strada noastră, iar noi rupeam semnele de circulație, le puneam pe niște capre din alea ale parcărilor private și le puneam pe stradă.

Șoferii nu știau care e treaba și o luau prin parcările private. La un moment dat, s-a blocat un camion și a venit poliția (…). Eu nu am avut o copilărie normală. Mă trimiteau ai mei să stau la coadă, la rație.

ADVERTISEMENT

Am un frate mai mare decât mine cu cinci ani, ne înțelegem acum, dar când eram mici ne băteam întruna, îi furam hainele.

A fost cumva exemplul meu, mă luam după el”, a declarat Speak în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, pe canalul de YouTube Happyfish.

Speak este producător muzical și s-a lansat în urmă cu șapte ani. Totodată, este și interpret de muzică pop și vlogger, dar și coprezentator „Chefi la Cuțite” în sezonul nouă.

Acesta a participat la cel de-al treilea sezon Asia Express alături de iubita lui, Ștefania, cu care este împreună de patru ani. Cei doi s-au logodit și își planifică nunta, care va avea loc în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT