Life

Speak, în doliu după bunic. „Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus”

Speak, pe numele său din buletin Ștefan Sprianu, traversează momente grele. Fostul concurent de la Asia Express, de la Antena 1, a pierdut o persoană dragă ce nu era vaccinată împotriva Covid-19.
23.11.2021 | 17:41
Speak in doliu dupa bunic Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut in virus
ADVERTISEMENT

Cântărețul și-a pierdut unicul bunic. Bătrânul a pierdut lupta cu virusul din China în care se pare că a ajuns să creadă abia când organismul său era foarte slăbit.

Răspus de durere, artistul a anunțat trecerea în neființă a rudei sale, despre care spune că era ultimul bunic în viață. Din păcate, l-a pierdut și pe acesta.

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață al frumoasei Ștefania, Speak, a publicat un mesaj dureros legat de moartea bătrânului, care nu credea în pandemia de coronavirus.

Speak, clipe grele. Artistul și-a pierdut unicul bunic

Bunicul lui Speak a conștientizat destul de târziu că boala este necruțătoare. Din păcate, bătrânul nu era vaccinat împotriva noului tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i salva viața, dar plămânii acestuia au cedat în cele din urmă, după ce capacitatea pulmonară ajunsese la 40%.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV.

ADVERTISEMENT

Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus. A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respiră.

A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam”, a scris Speak pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Cântărețul nu a uitat de dragostea pe care i-o poartă rudei sale și a lăsat și un sfat pentru cei care îl urmăresc pe social media. Vedeta a vorbit despre vaccinul împotriva Covid-19 în rândul bătrânilor.

„Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-va părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a completat Speak în mediul virtual.

Fostul finalist din competiția Asia Express a primit foarte multe mesaje de condoleanțe din partea celor care îl urmăresc, oamenii din comunitate fiindu-i aproape în aceste momente grele.

ADVERTISEMENT