Life

Speak, imagine în care apare tuns la chelie. Gestul cântărețului a creat controverse printre fani

31.01.2021 | 17:28
Speak imagine in care apare tuns la chelie Gestul cantaretului a creat controverse printre fani
Speak, imagine în care apare tuns la chelie. Gestul cântărețului a creat controverse printre fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Speak a publicat în urmă cu foarte puțin timp o imagine în care apare tuns la chelie și cu aceeași expresie ca a actorului și juratului „iUmor”, Mihai Bendeac. Gestul cântărețul a iscat imediat controverse în rândul fanilor. 

Schimbarea radicală de look a fost realizată cu ajutorul unei aplicații, co-prezentatorul de la „Chefi la cuțite” fiind un mare pasionat de tehnologie și inovație. Fostul concurent de la „Asia Express” a găsit filtrul perfect cu care a înnebunit internauții.

ADVERTISEMENT

Fotografia cântărețului a stârnit foarte multe comentarii și aprecieri, dar a și împărțit lumea în nouă. Speak a pozat în stilul actorului din „Băieți de oraș”, căruia de altfel i-a dat și tag în dreptul fotografiei care apare pe contul său de Instagram.

Speak, omul schimbărilor. Ce transformare și-a făcut artistul și cu cine seamănă

Unii internauți au fost de părere că Speak seamănă cu Mihai Bendeac, Benone Sinulescu sau Costi Ioniță, în timp ce alții i-au transmis cântărețului că are timp să încerce această schimbare de look la bătrânețe, când podoaba capilară nu va mai fi cea de acum.

ADVERTISEMENT

„Beculetz👍🏻”, „Nu-i rău tare”, „Bendeac, tu ești?”, „Nu îți stă rău”, „Nu cred”, „Leșin”, „Simpatic” sau „Holly Molly 😃”, se numără printre comentariile lăsate de fanii de pe rețelele de socializare.

O fană i-a amintit că avea timp de această freză, referindu-se la chelie, mai târziu, la bătrânețe, nu acum. „No ce-ai făcut Speak… dar ai vreme și pentru freza asta ….la bătrânețe, nu amu”, i-a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Fotografia a adunat peste 17.600 de aprecieri din partea internauților, printre mesajele lăsate pe pagina de Instagram numărându-se și cel al Ștefaniei, logodnica lui Speak, care s-a amuzat copios pe seama filtrului ales de artist pentru poză.

Speak, într-o poză în care seamănă cu Mihai Bendeac
Speak, fotografie în care apare tuns la chelie. Sursa foto: Instagram.com

„Phahahahhahahaaaaaa”, a fost mesajul lăsat de frumoasa brunetă cu care formează un cuplu de mai bine de 3 ani și jumătate. Cei doi amorezi s-au logodit în timpul filmărilor pentru „Asia Express” de la Antena 1, planurile de nuntă fiind amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Virusul din China nu-i împiedică să se gândească la întemeierea unei familie, co-prezentatorul de la „Chefi la cuțite” mărturisind la un moment dat că așteaptă cu sufletul la gură să devină părinte, semn că relația cu Ștefania este una cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT