Life

Speak, ironii subtile pentru Adelina Pestrițu, fosta lui iubită: ”Pare așa, cu dedicație”

Speak pare să o ironizeze pe fosta lui iubită, Adelina Pestrițu, care, de ceva timp încoace, oferă lecții de bune maniere pe conturile ei de socializare.
21.08.2022 | 13:54
Speak ironii subtile pentru Adelina Pestritu fosta lui iubita Pare asa cu dedicatie
Speak o ironizează, public, pe Adelina Pestrițu, fosta lui iubită / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu pare să își fi găsit, de ceva vreme deja, o nouă pasiune: să ofere lecții de bune maniere urmăritorilor de pe conturile ei de socializare. Iar de curând, fostul ei iubit, Speak, a făcut un video în care pare să copieze ”lecțiile” oferite de brunetă.

Speak, ironii la adresa Adelinei Petrițu?

Speak, pe numele lui real Ștefan Sprianu, s-a iubit, cu ani în urmă, cu celebra Adelina Pestrițu. Cântărețul și influencerița s-au despărțit însă într-o vreme în care toată lumea credea că vor merge împreună la altar. Despărțirea lor, una civilizată, a fost urmată și de noi relații pentru fiecare dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Adelina, între timp, s-a și căsătorit, și are și o fetiță. Iar cum bruneta este una dintre cele mai vizibile vedete din lumea online, de ceva timp deja, ea s-a apucat să dea lecții de bune maniere. ”Moda bunelor maniere”, așa cum se intitușează rubrica pe care Adelina Pestrițu o face regulat și o împărtășește pe toate canalele de socializare, a prins de minune, iar acum a ajuns la episodul 60.

De altfel, de-a lungul timpului, rubrica Adelinei Pestrițu despre bune maniere a avut nenumărați invitați din lumea vedetelor, printre cei mai recenți numărându-se cântăreața Mira și soțul Oanei Roman, Marius Elisei.

ADVERTISEMENT

Doar că, Speak, foarte glumeț din fire, pare să se distreze copios imitându-și fosta iubită. E adevărat, nu cu răutate, ba chiar suficient de subtil pentru ca Adelina Pestrițu să nu aibă motiv să îl atace.

Speak, lecție în stilul Adelina Petrițu

”Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare”, a notat Speak pe conturile sale de socializare alături de un video realizat în stilul rubricii ”Moda Bunelor Maniere” a Adelinei Pestrițu. Doar că subiectul este unul, vizibil, de natură să ironizeze fin reels-urile brunetei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în toaletă, Speak explică, folosindu-se de grafica utilizată și de Adelina Pestrițu, cum trebuie așezată.. hârtia igienică. Și o face cu un talent demn de un actor de comedie.

Desigur, reacțiile au venit imediat. Nu doar de la fanii obișnuiți ai lui Speak care, fără să ascundă, dau semn că s-au prins că el râde de Adelina Pestrițu, ci și din partea unor vedete. ”Am văzut videoul ăsta, da’ tot nu cred că tocmai am văzut video-ul ăsta!”, a scris Adda.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Cabral este și mai explicită. ”Ahahahahahaha Ce prost ești!”, a scris prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV, în timp ce Antonia a fost ceva mai reținută, amuzându-se însă copios: ”Exact”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

Desigur, majoritatea celor care au comentat la postarea lui Speak au constatat că aluziile lui la Adelina Pestrițu sunt clare. ”Mult mai mișto decât originalul”, ” I-ai dat cu firma-n cap”, ”Hai ca nu se prinde Adelina, e ok”, ”Hai că îi furi din pâinea Adelinei Pestrițu, ea tot face așa video doar că cu bunele maniere”, Pare, așa, cu dedicație”, sunt câteva dintre comentariile postate la video-ul făcut de Speak.

Speak și Adelina Pestrițu au fost iubiți

Cu ani în urmă, Speak și Adelina Pestrițu au fost iubiți. Cei doi, de altfel, au început împreună să testeze efectul pe care îl au rețelele de socializare în comunicarea cu fanii, ei fiind și pionierii din lumea influencerilor.

După despărțire, Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, iar Speak, după o perioadă, și-a refăcut viața în compania unei tinere atrăgătoare, Ștefania, cunoscută și ca Libelula în lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT