Life

Speak și-a lăsat fanii fără cuvinte. Se pregătește să devină tată?

27.02.2021 | 18:45
Speak sia lasat fanii fara cuvinte Se pregateste sa devina tata
ADVERTISEMENT

În ciuda zvonurilor care dădeau ca sigură despărțirea, Speak și Ștefania merg mai departe împreună și sunt mai fericiți ca oricând. Ba chiar așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni părinți.

Sau cel puțin așa reiese din mesajele publicate recent de carismaticul artist pe rețelele de socializare. Cum a avut puțin timp liber, acesta a și „dat fuga” în vizită la fratele său pentru a-și vedea din nou nepoțica.

ADVERTISEMENT

Și uite așa i-a zburat gândul la ziua în care va avea propriul său copil. „Este ceva extraordinar”, a dezvăluit vedeta Antenei 1, vizibil emoționat de revederea cu fetița după care este „leșinat”.

Speak e gata să devină tată. Mărturisirea emoționantă făcută fanilor

A fost foarte bine, mi-am văzut nepoata. M-a leșinat, nu mai pot de dragul ei. Râde întruna, este foarte sociabilă, nu este smiorcăită, este durducă așa. Este ceva extraordinar.

ADVERTISEMENT

În momentul în care eu o să am un copil și o să văd tot felul de grimase din astea, eu cred că leșin. Te uiți la un om că seamănă cu tine și cu nevastă-ta, este ceva extraordinar.

Eu cred că o să stau mai mult pe la spital, leșinat, decât să stau cu copilul. Ea e nepoata mea, după care eu sunt leșinat!!! Cred că mă și iubește”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Speak pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă. Cine sunt nașii îndrăgitului cuplu

În timp ce gurile rele continuă să speculeze pe seama unei despărțiri dureroase, îndrăgitul artist și Ștefania, frumoasa lui iubită, par hotărâți să-și unească destinele. Ba chiar au pus la punct toate detaliile fericitului eveniment care va avea loc de îndată ce pandemia le-o va permite. N-o să ghiciți pe cine au ales să le fie nași.

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”, a dezvăluit Speak într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT
Tags: