Life

Cum au aflat Speak și Stefania că au Covid-19. În loc de vacanță, au ajuns să stea în carantină

Speak și Ștefania au anunțat pe rețelele de socializare că s-au îmbolnăvit în timpul vacanței. Au fost nevoiți să intre imediat în carantină, așa că următoarele zile le vor petrece în hotel.
23.01.2022 | 12:27
Cum au aflat Speak si Stefania ca au Covid19 In loc de vacanta au ajuns sa stea in carantina
Speak și Stefania au Covid-19. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Speak și Stefania și-au petrecut o parte din vacanță în Seychelles, apoi au pornit spre o nouă destinație.

După ce au ajuns în Bali, cei doi artiști au aflat că au Covid-19.

Au intrat imediat în carantină și își vor petrece următoarele zile în camera de hotel.

Cum au aflat Speak și Stefania că au Covid-19. În loc de vacanță, au ajuns să stea în carantină

Speak și Stefania au decis să-și petreacă vacanța pe meleaguri străine, așa cum au făcut cele mai multe vedete din țara noastră. După Anul Nou, pe 5 ianuarie, cei doi au ajuns în Seychelles. Au petrecut câteva zile minunate, apoi au pornit spre o altă destinație.

ADVERTISEMENT

Au ajuns în Jakarta unde au stat câteva zile. Apoi, s-au îndreptat spre Bali, destinația finală. În momentul în care au ajuns la hotel au aflat însă că sunt bolnavi, astfel au fost nevoiți să intre de urgență în carantină. Inițial, testul a ieșit negativ.

Amândoi au anunțat că se simt foarte bine și consideră că vaccinarea cu schemă completă îi ajută în lupta cu virusul.

ADVERTISEMENT

“De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea.

Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă. Urmăm procedurile de aici, cele de a ne izola”, au scris Speak și Ștefania pe conturile lor de Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Ștefania
Mesajul postat de Ștefania

 

Artiștii și-au ținut fanii la curent cu tot ce au făcut în vacanță. Au postat numeroase fotografii minunate din Seychelles. Au stat într-un hotel de lux, unde au beneficiat de plajă privată și piscină.

“Am ajuns în Seychelles și simt că ne-am întors în timp, parcă suntem iar în Filipine”, a scris Ștefania pe contul său, referindu-se la experiența prin care au trecut la Asia Express.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ștefania și Speak s-au și logodit în cadrul cunoscutei emisiuni, dar nu s-au căsătorit din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, artistul recunoștea că se simt foarte bine așa cum sunt și nunta nu este o prioritate deocamdată.

ADVERTISEMENT