Life

Speak și Ștefania au împlinit patru ani împreună. Cum arătau cei doi la începutul relației

Speak și Ștefania au împlinit patru ani de când formează un cuplu. Artistul a vrut să le amintească fanilor cum arătau cei doi la începutul relației.
12.06.2021 | 18:22
Speak si Stefania au implinit patru ani impreuna Cum aratau cei doi la inceputul relatiei
Speak și Ștefania au împlinit patru ani împreună. Cum arătau cei doi la începutul relației Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Speak a ditribuit pe rețelele de socializare o prima fotografie postată în care apar împreună. Acesta nu a uitat să-i facă o urare iubitei sale.

Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun, iar relația a început ca una de amiciție. A venit și cererea în căsătorie, iar acum aceștia așteaptă momentul potrivit pentru a face pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania au împlinit patru ani împreună. Cum arătau cei doi la începutul relației

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania, prima imagine postată împreună
Sursa foto: Facebook

„Acum 4 ani postam prima poză cu soarecu… Niciunul dintre noi nu se aștepta să ajungem până aici, într-adevăr, pe un drum greu și anevoios, dar frumos!”, a scris Speak pe Facebook în dreptul imaginii de mai sus.

Acesta nu a uitat să-i mulțumească iubitei lui: „îți mulțumesc pentru timp, Cristina Ștefania și pentru inima, în mod special!”

ADVERTISEMENT

Postarea a fost remarcată rapid de fanii artistului. Mii de oameni au apreciat fotografia și s-au strâns sute de comentarii.

„Să mai treacă mulți ani peste voi! Să rămâneți împreună şi la bine şi la greu fiindcă aşa e viața, ca o shaorma ” cu de toate”! Să vă iubiți, să vă înțelegeți şi să vă bucurați reciproc! Viață frumoasă!”, le-a transmis un fan.

ADVERTISEMENT

Printre sutele de comentarii, au fost și unii oameni care au sesizat și o mică greșeală în textul scris de artist. Aceștia au taxat-o instant: „măi, dar tu ești un băiat deosebit si ai, într-adevăr, o femeie minunată lângă tine! Dar, te rog, nu mă dezamăgi și scrie-ți corect postările!”

Speak și Ștefania, patru ani de dragoste și prietenie

La începutul acestui an, cei doi au vorbit despre relația lor, într-un interviu pentru Viva. Ei au povestit că au început ca prieteni, iar acest lucru le-a consolidat iubirea.

ADVERTISEMENT

„A fost chimie la prima vedere, nu dragoste, relația noastră a început foarte diferit față de cum eram amândoi obișnuiți. Ne-am văzut mai întâi defectele, ca prieteni, apoi atuurile, devenind un cuplu. Așa cum am zis de nenumărate ori principalul nostru atu este că, în primul rând, suntem cei mai buni prieteni,” a spus Ștefania.

Speak a recunoscut că nu crede în dragoste la prima vedere și că s-a îndrăgostit de partenera sa de viață după ce a cunoscut-o: „sincer, eu nu cred că există dragoste la prima vedere. O dată cu vârsta și cu maturizarea, această expresie, pentru mine, și-a pierdut din valoare”.

„Eu, ca să mă îndrăgostesc, trebuie să cunosc persoana mai bine și să-mi dau seama ce fel de om este, în primul rând. În cazul nostru, ne-am transformat din prieteni în îndrăgostiți și cred că ăsta este de fapt atuul nostru – că suntem foarte buni prieteni care își împart viețile cu totul,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT