Life
notix pixel id

Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor. Cum trec mai ușor peste certurile inevitabile

Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor. Cei doi au vorbit despre cum reușesc să-și gestioneze problemele care intervin între ei.
27.08.2021 | 11:26
Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor. Cum trec mai ușor peste certurile inevitabile
Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor. Cum trec mai ușor peste certurile inevitabile. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor și au vorbit despre cum reușesc să gestioneze momentele tensionate. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, mai ales după ce au participat la sezonul trei „Asia Express”.

Deși par să aibă relația perfectă, lucrurile nu stau deloc așa. Speak și iubita lui au dezvăluit cine este mai gelos sau orgolios și cum se încheie o ceartă.

Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor. Cum trec mai ușor peste certurile inevitabile

Speak și Ștefania au spus adevărul despre relația lor. Foștii concurenți de la „Asia Express” au vorbit despre cum reușesc să gestioneze neînțelegerile care apar între ei, dar și cine este mai gelos.

ADVERTISEMENT

La baza relației lor se află comunicarea și prietenia, însă lucrurile nu sunt întotdeauna perfecte, așa cum au recunoscut cei doi.

Deși se iubesc de ani buni, cântărețul susține că nu-și amintește să fi avut loc prea multe certuri între el și partenera lui. Artistul este de părere că factorul care l-a ajutat să treacă peste orice problemă în relație este comunicarea.

ADVERTISEMENT

„Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc.

Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice”, a declarat Speak pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Amândoi sunt de părere că orgoliul nu ar trebui să existe într-o relație. Fiecare dintre ei cedează, așa că nu este loc de orgoliu.

„Orgoliul nu are ce căuta în niciun fel de relație, cu partenerul sau cu cineva foarte apropiat. În general, orgoliul nu este bun”, a mai spus Speak pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Niciunul nu este orgolios, cedăm de fiecare dată amândoi în mod egal”, a adăugat și Ștefania.

Cine este cel mai gelos

Cei doi au mai spus că nu pot sta supărați unul pe celălalt și rezolvă orice neînțelegere care apare între ei.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi aduc aminte să fi stat supărați unul pe celălalt, suntem amândoi suficient de maturi încât să comunicăm atunci când ceva ne deranjează sau nu considerăm că se întâmplă lucrurile așa cum ne-am dori.

Vorbim despre ceea ce ne-a supărat, găsim soluții de rezolvare și asta a fost. M-am bucurat mult să văd că și Ștefania este așa și nu stă supărată”, a declarat Speak.

Ștefania a susținut părerea partenerului ei, spunând că el este ajutat și de faptul că este mult mai matur, fiind cu zece ani mai mare.

Cât despre gelozie, Speak a spus că nu are de ce să fie gelos în relația cu iubita lui. Cel puțin, până acum gelozia lui nu s-a manifestat.

„O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu…Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie…Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine”, a mai spus acesta.

Ștefania a declarat că nu este deloc geloasă și nu crede că are motive de gelozie, întrucât știe care sunt defectele și calitățile ei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri