Life

Speak și Ștefania sunt pregătiți să devină părinți. La ce nume s-au gândit cei doi pentru viitorul copil

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai bine de trei ani, cei doi artiști dezvăluind lucruri personale din viața lor, iar unele dintre ele au mare legătură cu întemeierea unei familii.
06.12.2021 | 17:35
Speak si Stefania sunt pregatiti sa devina parinti La ce nume sau gandit cei doi pentru viitorul copil
Speak, detalii despre venirea pe lume a copiilor. La ce nume s-a gândit artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

S-au logodit în timpul filmărilor de la Asia Express, dar pandemia de coronavirus i-a făcut să-și amâne planurile de nuntă. Din fericire, cei doi discută foarte des despre acest aspect.

Cântărețul și partenera sa de viață sunt pregătiți să devină părinți, după cum au afirmat în cadrul unei sesiuni de întrebări pe care le-au primit din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania au oferit detalii despre venirea pe lume a viitorului lor copil, precizând că au deja numele pregătit.

Speak, detalii despre venirea pe lume a copiilor. La ce nume s-a gândit artistul

Artistul și frumoasa brunetă nu ascund faptul că au planuri serioase pentru viitorul apropiat, iar acestea au mare legătură cu copiii.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Speak a elucidat misterul legat de mărirea familiei și spune că ar fi fericit dacă el și vedeta ar avea gemeni. Cât despre nume, este vorba de unul de Sfânt.

„Ștefan și Ștefania”, este răspunsul oferit de vlogger pe pagina sa de Instagram, acolo unde le-a răspuns curioșilor.

ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania, dornici să devină părinți tineri

Cântărețul și logodnica sa se gândesc de mult să devină soț și soție, de aici și dorința de a deveni părinți cât mai curând. În plus, bruneta vrea să fie o mamă tânără.

Până la momentul când vor anunța că urmează să fie părinți cei doi artiști au în grijă un câine, animalul de companie fiind deja un membru foarte important în familie.

ADVERTISEMENT

„Câinele este precum un copil mic. Cred că ăsta a fost de fapt planul, să mă obişnuiesc uşorul cu uşorul. Îmi doresc să fiu o mamă tânără, însă nu sunt pregătită încă.

Mai copilăresc puţin cu Bimbo (n.r.-căţelul). Bimbo este dependent de amândoi şi ne-a apropiat şi mai mult. Ne-a dresat destul de bine.

Mie nu prea îmi place să ies, dar când ieşim ne distrăm”, a declarat Ştefania în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, în urmă cu ceva timp, notează click.ro.

ADVERTISEMENT