Life

Speak și Ștefania se pregătesc de nuntă. Cântăreața știe cum va arăta rochia de mireasă

Speak și Ștefania s-au logodit în cadrul emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, dar nu au apucat să ajungă în fața altarului. Acum au oferit câteva amănunte despre nuntă.
17.02.2022 | 14:20
Speak si Stefania se pregatesc de nunta Cantareata stie cum va arata rochia de mireasa
Ștefania, detalii despre nunta cu Speak. Cum va arăta rochia de mireasă a brunetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața știe cum va arăta rochia de mireasă și cu ce designeri va colabora pentru marele eveniment din viața sa. Frumoasa brunetă își dorește să fie impecabilă în ziua nunții.

Fosta concurentă de la Asia Express se numără printre vedetele autohtone care nu va îmbrăca o singură ținută la ceremonie. Cel mai probabil artista va schimba trei rochii.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Speak visează la o nuntă impresionantă, unde să fie invitați cei mai buni prieteni și familia. În plus, Ștefania știe că va fi o zi cu distracție pe cinste.

Ștefania, detalii despre nunta cu Speak. Cum va arăta rochia de mireasă a brunetei

În momentul de față Speak și Ștefania nu au stabilit data nunții și nici nu au ales localul unde se va desfășura evenimentul, însă vedeta știe foarte clar cum vor arăta rochiile, machiajul și alte detalii.

ADVERTISEMENT

Artista își dorește foarte mult să atragă toate privirile și să fie în centrul atenției și spune că nu este exclus să ia prin surprindere pe toată lumea.

„Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură. 

ADVERTISEMENT

Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie’’, a dezvăluit Ștefania în podcast-ul moderat de Codin Maticiuc.

Frumoasa brunetă și partenerul ei de viață au viziuni diferite despre ceremonia religioasă din viitorul apropiat, fostul prezentator de la Antena 1 fiind mult mai relaxat.

ADVERTISEMENT

Speak, despre nuntă: ”Eu vreau să fiu invitat”

În altă ordine de idei, artistul a subliniat faptul că ar vrea mai degrabă o nuntă restrânsă, pe plajă, mai ales că nu este genul pus pe distracție, care să danseze toată noaptea.

„Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Mi-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Vrem relaxare’’, a declarat la rândul său Speak, în același interviu.

„Îți spun eu cum va fi la nunta noastră. Speak nu va dansa. Eu îi voi dansa lui’’, a completat frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT