Life

Speak și Ștefania, vacanță la început de an. Unde au plecat cei doi cântăreți

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, se bucură de un concediu binemeritat la scurt timp după intrarea în noul an.
06.01.2022 | 12:32
Speak si Stefania vacanta la inceput de an Unde au plecat cei doi cantareti
ADVERTISEMENT

Cei doi cântăreți au plecat în vacanță la început de 2022 și au ales o destinație turistică unde se pot relaxa în voie, dar mai ales se pot bucura de soare, plajă și distracție.

Vloggerul și partenera sa de viață au optat pentru o destinație exclusivistă, dovadă chiar imaginile postate de frumoasa brunetă în social media.

ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania au aterizat în Seychelles, o locație care le amintește de perioada în care au fost concurenți la reality show-ul Asia Express, de la Antena 1.

Speak și Ștefania, vacanță într-o destinație exotică. Cum se distrează cei doi artiști

„Am ajuns în Seychelles și simt că ne-am întors în timp, parcă suntem iar în Philipine”, a scris cântăreața pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Co- prezentatorul de la „Chefi la cuțite” și iubita sa, Ștefania, se bucură de vremea frumoasă, de unde își țin fanii la curent cu momentele din vacanță.

Speak și bruneta sunt îndrăgostiți de peisajul superb care le-a captat atenția încă din primele secunde. De asemenea, sunetele sunt cele care au captivat-o pe artistă.

ADVERTISEMENT

„Sunetul ăsta…”, este descrierea lăsată de Ștefania legat de o filmare în care se aud păsările ciripind și foșnetul frunzelor din copaci.

Imagini din vacanță lui Speak și a Ștefaniei
Imagini din vacanță lui Speak și a Ștefaniei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Speak și Ștefania, adevărul despre planurile de nuntă

Speak și Ștefania formează un cuplu de câțiva ani buni, locuiesc împreună și sunt logodiți de când au participat în emisiunea Asia Express și au planuri de nuntă.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost amânat din cauza virusului din China, cei doi dorindu-și un eveniment pe care să-l țină minte tot restul vieții.

Nunta ar putea avea loc în vara acestui an sau cel puțin așa și-ar dori frumoasa brunetă dacă lucrurile și evoluția pandemiei permit asta.

„Păi cu pandemia asta… la noi nu este vorba despre a semna un act, ci de a avea parte de momente unice. Și momentan trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, a spus Speak la un moment dat, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT