Life

Speak, vacanță de coșmar în Vietnam! ”N-am văzut în viața mea așa ceva”

Speak și partenera lui, Ștefania, aflați într-o escapadă, am zice romantică, au avut parte de o surpriză neplăcută când ajuns în prima destinație de anul acesta.
04.01.2023 | 12:12
Speak vacanta de cosmar in Vietnam Nam vazut in viata mea asa ceva
Speak, vacanță de coșmar în Vietnam! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc au plecat la început de an într-o escapadă la care unii doar visează. Îndrăgostiții, după multă muncă și implicare în proiectele profesionale, au decis să plece într-o binemeritată vacanță, și nu singuri, ci alături de Gina Pistol, Smiley, Antonia și Alex Velea. Sperau la relaxare, aventură și distracției, doar că, surpriză, lucrurile nu sunt chiar așa.

Speak, momente de coșmar în Vietnam!

Ajunși în Vietnam în urmă cu puțin timp, după un zbor foarte lung, cuplul format din Speak și Ștefania au avut parte de o surpriză neplăcută când au ateriza în prima destinație de anul acesta.

ADVERTISEMENT

Visau la o vacanță frumoasă alături de prietenii lor, Gina Pistol, Smiley, Antonia și Alex Velea, doar că… lucrurile s-au dovedit a fi un adevărat fiasco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

În plină stradă, Speak nu a putut să se mai abțină și a răbufnit imediat după prima plimbare, căci așteptările artistului erau mult peste ceea ce au găsit, de fapt, acolo.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al show-ului din Asia s-a arătat consternat de aglomerația, haosul, circulația, dar mai ales de comunicarea turiștilor cu cei de-ai locului.

Pe social media, cântărețul și-a exprimat opinia, susținând: ”Bă, nu vorbesc engleză, nu vorbesc. O să mor, o să mor! Nu, e ceva… doamne ferească!

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc engleză, traficul… n-am văzut în viața mea așa ceva… niciodată. Nu, nu, nu! Doamne, dă-mi răbdare, te rog din sufletul meu, că deja mă iau spumele”, a transmis Speak, pe pagina sa de Instagram.

Vloggerul și partenera sa de viață, eșec după eșec

Anul trecut pe vremea asta, cei doi cântăreți în Seychelles, o locație care le amintea de perioada în care au fost concurenți la reality show-ul Asia Express, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns în Seychelles și simt că ne-am întors în timp, parcă suntem iar în Philipine”, scria cântăreața pe Instagram.

Cu toate acestea, Speak și Ștefania s-au bucurat de vremea frumoasă și de un peisajul superb de care s-au îndrăgostit din prima clipă.

ADVERTISEMENT