Fotbal intern

SPECIAL. Analiză om cu om. Cum a jucat “grădiniţa” lui Becali la Cluj

FCSB a obţinut o calificare facilă în optimile de finală din Cupa României, după ce a trecut de Sănătatea Cluj, scor 6-1. Nicolae Dică a trimis o formulă experimentală, iar în funcţie de...
26.10.2017 | 12:35
SPECIAL Analiza om cu om Cum a jucat gradinita lui Becali la Cluj
ADVERTISEMENT

FCSB a obţinut o calificare facilă în optimile de finală din Cupa României, după ce a trecut de Sănătatea Cluj, scor 6-1. Nicolae Dică a trimis o formulă experimentală, iar în funcţie de evoluţiile de astăzi şi-a putut da seama pe cine se va putea baza şi pe Viitor. FANATIK vă prezintă radiografia completă a evoluţiei celor 14 jucători care au evoluat pentru FCSB la meciul de Cupa României de la Cluj.

Daniel Vlad (18 ani). “Messi” al portarilor nu a avut prea multe de făcut în cele 90 de minute contra celor de la Sănătatea Cluj. În startul partidei a avut o intervenţie nu tocmai precisă. A ieşit la marginea careului şi a încercat să respingă prin alunecarea, dar a lovit mingea greşit şi a trimis-o în corner. La golul marcat de Sănătatea nu i se pot reproşa prea multe. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

ADVERTISEMENT

Marian Pleaşcă (27 ani). A încercat să urce pentru a aduce sprijin ofensivei, a şi dat câteva centrări utile. Totuşi, lispa meciurilor şi a încrederii se văd la Pleaşcă. A comis o greşeală mare la reuşita clujenilor.

Artur Jorge (23 ani). Portughezul nu a mai jucat pentru FCSB după debutul de coşmar, autogol la prima fază, cu Juventus Bucureşti. Ajuns la un stadiu de pregătire mai bun, Jorge a fost sigur pe el în puţinele ocazii în care a fost nevoit să intervină.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Larie (30 ani). Fundaşul venit de la CFR Cluj este singurul care a fost titular şi la ultimul meci de campionat, cu Juventus. A avut foarte puţin de lucru în faţa atacanţilor de la Sănătatea şi a fost schimbat la pauză.

Mario Mihai (18 ani). S-a descurcat destul de bine ca fundaş stânga, deşi este un post pe care nu a mai jucat în acest sezon. Poate fi o soluţie şi pe viitor.

ADVERTISEMENT

Vlad Achim (28 ani). Evoluţie cu bune şi cu rele pentru mijlocaşul de la FCSB. S-a scos cu un gol de generic, dar a avut şi momente în care a părut destul de lent. A deviat mingea nefericit la golul gazdelor.

Paul Szecui (17 ani). S-a descurcat destul de bine în centrul terenului şi s-a dovedit a fi o prezenţă fizică importantă în acea zonă. Mai are de lucrat la tehnica individuală.

ADVERTISEMENT

Cătălin Golofca (27 ani). Nu are încă suficientă încredere în forţele sale. A vrut mult, dar a realizat destul de puţin. A fost schimbat în minutul 60.

Daniel Benzar (19 ani). După super prestaţiile din Liga 1, Benzar a convins şi în Cupa României. A fost activ pe tot parcursul meciului şi a dat un gol în prima repriză.

William De Amorim (25 ani). Brazilianul încă mai poate fi salvat, iar acest lucru a fost demonstrat şi la Cluj. A deschis balul cu o pasă de excepţie pentru Dennis Man, la golul de 1-0. În rest, destul de multe driblinguri reuşite. A dat şi el un gol spectaculos.

Dennis Man (18 ani). A fost omul de urmărit în acest meci, iar Man şi-a respectat statutul. A avut o prestaţie cu adevărat mirifică, două goluri şi două pase decisive în cele 45 de minute cât a stat pe teren.

Laurenţiu Ardelean (16 ani). A intrat la pauză, în locul lui Larie, nu a avut prea mult de muncă.

Ştefan Pacionel (16 ani). A dat dovadă de mult curaj şi a reuşit câteva driblinguri spectaculoase. A fost şi aproape de gol, în minutul 63, cu un şut periculos.

Ianis Stoica (14 ani). A jucat 30 de minute şi a intrat extrem de determinat. Cu un fizic bun pentru vârsta sa, Stoica a avut o ocazie în minutul 75 şi a şi marcat în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT