Ultima oră! Becali, LIBER! A IEŞIT DIN PUŞCĂRIE! Vezi imaginile!

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
12/06/2015, 11:58
Ultima oră! Becali, LIBER! A IEŞIT DIN PUŞCĂRIE! Vezi imaginile! GALERIE FOTO

Chiar dacă se află în detenţie, Victor Becali are parte de momente în care se bucură şi de libertate. Victor Becali a fost prezent joi la un meci amical disputat între echipa Penitenciarului Poarta Albă şi a foştilor fotbalişti ai Farului Constanţa.

Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan! REGHE e şocat! “Este definitiv, ADIO!” 

ANUNŢ ŞOC despre GABRIEL COTABIŢĂ! Au vrut SĂ ÎL ÎNGROAPE! 

Victor Becali  s-a bucurat în cursul zilei de joi de cîteva ore de libertate. E a facut parte din staff-ul tehnic al echipei de fotbal a Penitenciarului Poarta Albă. FANATIK.RO a aflat că Victor Becali a mers alături de alţi deţinuţi la stadionul Farul, acolo unde s-a desfăşurat o partidă amicală cu foştii fotbalişti ai echipei de pe Litoral.

PRO TV, ANUNŢ BOMBĂ: VÎNDUT!

Fostul impresar, rămas neschimbat 

Becali a fost antrenorul echipei, iar oamenii care au fost prezenţi la meci spun pentru FANATIK.ro că puşcăria nu l-a schimbat Pe Victor. “Arată exact la fel ca înainte să între la închisoare. El nu s-a băgat la joc, dar a stat pe margine şi a fost, putem spune, chiar antrenorul echipei de la Poarta Albă. Deţinuţii au cîştigat partida împotriva foştilor fotbalişti ai Farului cu scorul de 8-3. La Farul Constanţa a jucat printre cei mai cunoscuţi: Ioan Andone, Adrian Pitu, Mustacă, Carabaş şi Gică Butoiu. Jocul a fost arbitrat de către Marcel Lică”, ne-a spus sursa respectivă.

TRAGEDIE! ROM NIA, ÎN LACRIMI! A MURIT “ÎNGERUL COPIILOR”! 

Cristi Borcea nu a fost prezent la această acţiune

FANATIK.RO a aflat că la această acţiune nu a participat fostul acţionar al clubului Dinamo, Crsiti Borcea. “Chiar dacă se află şi el încarcerat la Poarta Albă, Crsiti Borcea nu a fost prezent. Am înţeles că are unele probleme, dar nu ştiu exact care a fost motivul real al absenţei sale. Oricum să stiţi că Andone i-a tot întrebat pe cei de la Poarta Albă de Cristi”, ne-a dezvăluit o sursă care a fost prezentă la acţiunea de la stadionul Farul.

DOLIU MARE ÎN CINEMATOGRAFIA DIN ROM NIA! A MURIT UN MARE ACTOR!

Hagi RÎDE de Steaua: “Îi lipseşte zecele pe care i l-am LUAT eu!”

După meci deţinuţii au participat la o masă festivă

După partidă, deţinuţii în frunte cu Victor Becali au participat la o masă festivă organizată de către foştii fotbalişti ai Farului Constanţa. “Victor nu are cum să nu rămînă cu fotbalul în sînge. Aproape pe toată durata acţiunii a discutat despre tot ce se întîmplă în fotbal. El a stat mai mult de vorbă cu Pitu şi Mustacă. Ei sînt şi rude”, a încheiat sursa respectivă.

BOMBĂ în Bănie! Adrian Mititelu vrea fuziune între CS U şi FC U !?

Sursa FOTO Ziua de Constanţa

Închide ×