News

Specialist în psihologie criminalistică, despre explozia de la Arad: “Flerul meu îmi spune că asasinii sunt din spațiul ex-sovietic”

Liviu Chesnoiu, specialist în psihologie criminalistică a comentat marți, la Antena 3, explozia mașinii în care se afla Ioan Crișan, încercând să afle care sunt motivațiile asasinilor sau de unde provin aceștia, declarând: "flerul meu de polițist îmi spune că asasinii ar fi din spațiul ex-sovietic".
01.06.2021 | 22:49
Specialist in psihologie criminalistica despre explozia de la Arad Flerul meu imi spune ca asasinii sunt din spatiul exsovietic
ADVERTISEMENT

În urmă cu doar câteva zile, la Arad a avut loc o explozie a unei mașini în care se afla un om de afaceri din Arad, iar persoana din mașină a murit pe loc.

Fiica afaceristului Ioan Crișan a declarat luni că tatăl său nu se certase cu cineva și că mașina care a explodat avusese în urmă cu câteva zile câteva probleme tehnice.

ADVERTISEMENT

Liviu Chesnoiu, despre explozia de la Arad: “Mi se pare că asasinii ar fi din spațiul ex-sovietic”

“Totul poate fi privt mai prozaic, aici domn din Arad a fost atenționat de două ori, o dată i s-a dat foc la casă, o dată i s-au furat banii din casă. În lumea interlopilor cam așa funcționează, nu hodoronc-tronc îți fac harakiri, în lumea lor sunt niște atenționări.

Dacă pricepi, te supui la niște ordine, poate a deranjat vreun concurent, nu a plătit taxă de protecție, o fi dat vreo informație Poliției, sunt foarte multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Nu avem informațiile acestora, ne dăm și noi cu părerea, fără să îi deranjăm foarte mult pe anchetatori, nici nu aș vrea să aud că aflați nu știu ce ‘pe surse’.

În urmă cu mai mulți ani dacă se dădea o comandă de genul acesta se proceda cu foc armat, dar și-au dat seama că poate nu îl nimeresc, poate sunt victime colaterale. Când angajezi un mercenar să elimine un individ, poate să își aleagă armele.

ADVERTISEMENT

Acești indivizi, poate din spațiul ex-sovietic sau din altă parte, și-au făcut temele, avem un martor care spune că cineva a umblat la mașină, l-au lăsat să iasă din parcare, poate au niște sentimente față de celelalte mașini.

Sunt niște profesioniști, au lucrat ca la carte, acea persoană care era pe lângă mașină nu a sunat la 112, nu a schițat niciun gest să îl ajute, a trecut strada foarte relaxat, deci a fost un profesionist.

ADVERTISEMENT

Flerul meu de polițist îmi spune că asasinii ar fi din spațiul ex-sovietic, dar poate greșesc. Am avut multe cazuri cu mercenari veniți din spațiul ex-sovietic și ei acest mod de operare mai brutal, mai cu sânge rece.

După ce s-a asigurat unul dintre ei că este totul ok, a trecut strada liniștit și a plecat. Nu se știe dacă au ieșit din țară, eu rog pe toată lumea care comentează să ne abținem, pentru că ei stau și se uită la televizor”, a declarat Liviu Chesnoiu la Antena 3.

ADVERTISEMENT