Sport

Specialiștii știu cine ar putea fi primul antrenor demis din Liga 1: „E un drum pe sârmă ghimpată!”

Nicolae Dică și Basarab Panduru au analizat antrenorii din Liga 1 și au spus cine ar putea fi demis în debutul noului sezon din România.
27.06.2022 | 23:50
Specialistii stiu cine ar putea fi primul antrenor demis din Liga 1 E un drum pe sarma ghimpata
Specialiștii știu cine ar putea fi primul antrenor demis din Liga 1. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru consideră că Toni Petrea poate avea probleme în cazul în care nu reușește să califice FCSB-ului în grupele Conference League.

Specialiștii știu cine ar putea fi primul antrenor demis din Liga 1

Basarab Panduru și Nicolae Dică au analizat cine ar putea fi primul antrenor demis din Liga 1, iar „Pandi” crede că U Cluj sau Petrolul Ploiești vor fi primele cluburi care vor fi nevoite să schimbe antrenorul, deși nu îl vede bine nici pe Marius Croitoru, despre care spune că merge pe sârmă ghimpată la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Nicolae Dică nu crede că Toni Petrea va avea probleme la FCSB indiferent de parcursul european al echipei și crede că problemele pot apărea la Rapid, dacă Adrian Mutu nu are un început bun de campionat:

„Toni Petrea cred că va avea o problemă dacă nu califică echipa în Conference League. Totuși, nu cred că pleacă. N-am înțeles combinația lui Prepeliță de la FC Argeș. Cred că acolo e tensiune, deși a făcut multe lucruri bune anul trecut.

ADVERTISEMENT

Eu cele mai mari probleme le văd la Petrolul și la U Cluj, în general, la noupromovate, ești dat afară după 6-7 etape.

Văd că și la Croitoru e un drum pe sârmă ghimpată, pentru că e primul an când nu faci ce vrei tu la echipă. Nicolo știe de ce pleacă, pentru că pe el oricum îl cheamă la un moment dat înapoi”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Eu văd probleme la Rapid și la UTA dacă nu încep bine sezonul!”, a spus și Nicolae Dică.

„La Gică Hagi e cel mai greu de anticipat!” 😂

Basarab Panduru a continuat și a ajuns la o analiză asupra Farului, glumind pe seama faptului că nu îi poate anticipa continuitatea pe banca tehnică lui Gică Hagi:

„La Gică Hagi e cel mai greu, aici nu știu ce să zic, dacă la ceilalți mai știam, aici chiar e dificil să anticipez!”.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este de părere că și la Craiova pot exista tensiuni, în funcție de parcursul în preliminariile Conference League: „Și la Craiova cred că pot apărea discuții dacă echipa nu are un parcurs bun european!”.

Totuși, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a anunțat că postul lui Laszlo Balint nu este pus în pericol de parcursul european, ci îi va oferi tot timpul necesar fostului antrenor de la UTA: „N-ar avea probleme dacă nu ar trece de primul tur. Nu putem cere dacă nu trece de primul tur că a zburat”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT