Sporturi

Spectacol cu Alexandra Dulgheru. Dansează cu Michael Jackson și îl imită pe Harry Potter. VIDEO

21.03.2019 | 11:46
Spectacol cu Alexandra Dulgheru Danseaza cu Michael Jackson si il imita pe Harry Potter VIDEO
ADVERTISEMENT

Atunci când nu se află pe terenul de tenis, Alexandra Dulgheru reușește să facă spectacol imitându-l pe Michael Jackson. Sportiva în vârstă de 29 de ani a reușit să își impresioneze colegele dansând ca renumitul cântăreț american, iar jucătoarea de tenis a dezvăluit cum au reacționat prietenele ei când au văzut ce talent are.

Alexandra Dulgheru face spectacol și pe ringul de dans

”Aici eram la Monterey sau la Bogota, nu mai știu exact. Îmi place foarte mult Michael Jackson, atât muzica, adr și dansul lui. Eram foarte mică când a venit el la București, dar am citit și eu după aceea că a fost cel mai bine vândut turneu din istorie.

ADVERTISEMENT

Cât despre mine, dansez de mică. Mereu am fost atrasă de partea aceasta artistică. Îmi place să dansez, să desenez, sigur aș fi făcut ceva pe partea aceasta, probabil Arhitrectura, dacă nu aș fi făcut tenis. Cât despre acest filmuleț, la anumite turnee mai sunt petreceri iar unele se lasă și cu muzică”, a spus Alexandra Dulgheru la emisiunea Digi Sport Matinal. 

Alexandra Dulgheru îl poate imita pe Harry Potter

“Când au văzut fetele că dansez mi-au spus: ’mamă, Alexandra, ce bine dansezi! Ai făcut coregrafie?’. Le-am răspuns: ’nu, îmi place să urmăresc videoclipuri și apoi să imit stilul de dans. Nu mă duc prin cluburi, pur și simplu este un talent al meu’. De atunci fetele mi-au spus că trebuie să dansez mereu. ’Ok, dar e contra cost!’, le-am răspuns”, a povesti Dulgheru.

ADVERTISEMENT

”Da, imit și personale. Am la mine un carnețel în care fac mereu schițe, mai ales pe avioane. Vine natuiral. Ăot să mă uit la un actor și să-l imit. Știu că a fosr Harry Potter, pentru că am crescut cu el. Îmi plac actorii Jonny depp,Brad Pitt, mă refer la cum joacă. Va trebui să mă uit și la alți actori și să-i imit”, a mai spus Alexandra Dulgheru.