Sport

Spectacol de sunet și proiecții 3D cu ocazia prezentării noului echipament al Universității Craiova. Când are loc evenimentul

Fotbaliștii și staff-ul Universității Craiova își dau întâlnire cu fanii, cu ocazia prezentării noilor echipamente în care vor evolua oltenii în viitorul sezon al SuperLigii.
08.07.2022 | 19:35
Spectacol de sunet si proiectii 3D cu ocazia prezentarii noului echipament al Universitatii Craiova Cand are loc evenimentul
Fotbaliștii Universității Craiova își dau întâlnire cu fanii cu ocazia prezentării noului echipament oficial
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Universitatea Craiova sunt așteptați, sâmbătă, în fața Universității din municipiu, locul devenit tradițional pentru celebrarea momentelor importante ale alb-albaștrilor. Fotbaliștii lui Laszlo Balint vor defila în noile echipamente.

Show la prezentarea noilor echipamente

Oficialii Universității Craiova împreună cu sponsorul tehnic al echipei au pregătit un spectacol de zile mari cu ocazia prezentării noilor echipamente.

ADVERTISEMENT

În fața Universității din Bănie, fotbaliștii lui Laszlo Balint vor îmbrăca în premieră tricourile în care vor evolua în viitoarea ediție a SuperLigii.

Echipamentul oficial, cel în care oltenii vor evolua în cele mai multe partide, este clasic, în dungi verticale late, alb și albastre, cu inserții negre.

ADVERTISEMENT

Evenimentul, care va fi un spectacol în toată regula, în cadrul căruia vor fi prezentate imagine spectaculoase în format 3D, va începe de la ora 21:00.

Până să participe la lansarea oficială, fanii au fost invitați să comande noile tricouri. Doi dintre cumpărătorii care și-au comandat în avans noul echipament vor beneficia pe viață de tricouri oficiale înaintea fiecărui start de sezon.

ADVERTISEMENT

Oltenii au dezamăgit în ultimul amical din Austria

Universitatea Craiova va începe viitorul sezon cu un staff nou condus de Laszlo Balint, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, după ce Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de finanțatorul Mihai Rotaru cu doar o zi înaintea reunirii echipei, eveniment anunțat de asemenea în exclusivitate de FANATIK.

După un stagiu de pregătire pe plan local, alb-albaștrii au zburat spre Austria unde au efectuat cantonamentul montan, tradițional pe timp de vară pentru echipele din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Patru meciuri amicale au disputat oltenii. Au câștigat două dinytre ele, au remizat în altul și au pierdut, joi, în ultimul joc test, contra elvețienilor de la WSG Tirol.

La finalul partidei în care Andrei Ivan a marcat o dublă în primele 7 minute ale reprizei a doua, antrenorul Laszlo Balint și-a criticat elevii și i-a acuzat de lipsă de atitudine și profesionalism pentru modul în care au abordat partida.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT