Sport

Spectacol grandios la U Craiova – Clinceni. Jucătorii oltenilor privesc spre viitor: „La anul vrem titlul!”

Universitatea Craiova a pregătit mai multe surprize pentru fani. Aceștia vor putea să se testeze rapid gratuit pentru a vedea meciul cu Clinceni, iar jucătorii vin să dea autografe la magazinul clubului.
25.05.2021 | 20:00
Spectacol grandios la U Craiova  Clinceni Jucatorii oltenilor privesc spre viitor La anul vrem titlul
ADVERTISEMENT
25-05-2021
17:08

Jucătorii oltenilor privesc spre viitor

Marius Constantin a vorbit despre importanța revenirii fanilor pe stadioane și despre ce se așteaptă pentru următorul sezon: „Ne bucurăm că s-au dat drumul fanilor pe stadioane. Chiar dacă nu voi juca, voi fi prezent pe stadion și mă bucur de atmosfera care va fi, ne bucurăm și de cei 25%. Mai mult ca sigur o să rămân și la anul și sperăm să avem un sezon mai reușit ca acesta. Fanii olteni sunt înflăcărați, la fel ca cei din Giulești. Îi felicit pe rapidiști și abia aștept duelurile cu ei”

Ștefan Vlădoiu a vorbit și el despre sezonul avut cu Craiova, iar la anul țintește titlul: „Așteptam momentul ăsta și chiar mă gândeam când eram conduși că trebuie să facem tot posibilul să câștigăm cupa, iar acum sperăm să câștigăm și campionatul. A fost un sezon bun pentru mine, dar pe final am suferit accidentarea care nu m-a lăsat să fiu în formă. Au fost absențe mari la noi și poate alta era soarta noastră. Eu sper să fiu apt pentru când vom începe campionatul. Am câștigat de două ori cu FCSB, o dată cu FCSB și am pierdut cu restul echipelor, dar asta e, mergem înainte. Eu sper să prind olimpiada, a fost un sezon bun și la naționala României. Sunt sigur că stadionul va fi full în limita permisă a accesului pe stadion”.

Oltenii au fost foarte fericiți că s-au revăzut cu suporterii. Peste 2.000 de persoane au făcut deplasarea la Ploiești pentru finala Cupei României, iar în oraș a fost un adevărat spectacol a doua zi. Mii de oameni au venit pentru a-i felicita pe jucătorii Științei.

Stadionul „Ion Oblemenco” își deschide porțile pentru ultimul meci al sezonului. Astfel, suporterii pot să vină pentru prima dată după un an și câteva luni pe arena din Bănie și să ia parte la „spectacolul grandios” pregătit de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Surprize pentru fani la Universitatea Craiova – Academica Clinceni. Teste rapide gratuite pentru ca suporterii să vină la spectacolul cu lumini și artificii de pe „Ion Oblemenco”

Oficialii Universității Craiova au pregătit un plan inedit pentru a avea suporterii alături la meciul cu Academica Clinceni, ultimul din acest sezon al Ligii 1. După fluierul de final al arbitrului va avea loc un spectacol grandios.

Va fi un joc de lumini la fel ca la inaugurarea arenei „Ion Oblemenco”, o scenă amplasată pe teren, pe care vor urca jucătorii Științei, cei care vor prezenta trofeul Cupei României, dar și pe care Andrei Păunescu va interpreta imnul „Cântec pentru Oltenia”. La finalul spectacolului va fi și un foc de artificii.

ADVERTISEMENT

Peste 7.000 de oameni sunt așteptați să asiste la jocul cu ilfovenii, iar clubul a făcut demersurile ca aceștia să beneficieze de teste rapide gratuite, având în vedere protocolul medical care permite accesul doar persoanelor vaccinate, celor care au teste RT-PCR negative, dar nu mai vechi de 48 de ore, sau celor care au teste rapide negative, dar nu mai vechi de 24 de ore.

Astfel, conducerea a sărit în ajutorul suporterilor. Clubul din Bănie a făcut un parteneriat cu o clinică medicală din oraș, iar aceasta va asigura teste rapide gratuite.  „Testul trebuie efectuat obligatoriu începând de marți, ora 18:30 și fiecare suporter să aibă în posesia lui tichetul de acces la stadion în momentul venirii la una dintre clinicile Vitaplus,” stă scris în comunicatul postat pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Biletele pentru accesul la meci se pot cumpăra online, dar și fizic de la cele două magazine oficiale ale Universității. Abonații își pot preschimba gratuit abonamentele, în timp ce ceilalți suporteri pot achiziționa bilete  cu prețuri care pornesc de la 15 lei.

Marius Constantin și Ștefan Vlădoiu vin la magazinul oficial al Universității Craiova pentru a fi lângă suporteri. Vor face poze și vor da autografe. Suporterii vor putea face selfie-uri cu trofeul Cupei României

După mai mult timp în care au fost împiedicați să interacționeze cu suporterii, jucătorii Științei sunt dornici să fie lângă cei care îi susțin necondiționat. Astfel, în după-amiaza zilei de marți, cu o zi înainte de partida cu Academica Clinceni, Marius Constantin și Ștefan Vlădoiu vin la magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”.

ADVERTISEMENT

Cei doi apărători ai Universității Craiova vor face fotografii, vor da autografe, dar vor vinde și bilete la ultimul meci al sezonului. De asemenea, Constantin și Vlădoiu vor prezenta Cupa României. Trofeul va face un adevărat „tur”.

Sub sloganul „Trofeul este și al vostru, al orașului Craiova, al tuturor celor care susțin Universitatea Craiova. Noi aducem Cupa aproape de tine,” oficialii vor plimba Cupa României la magazinele oficiale din centrul orașului, dar și în mall.

FANATIK îți dezvăluie cele mai frumoase imagini de la finala Cupei României, dar și de la spectacolul făcut de olteni după victoria cu Astra Giurgiu. Știința și-a trecut în palmares cel de-al optulea trofeu de acest fel din palmares.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 1,88 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT