Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Spectacol în drumul spre Parada Fanilor din Koln! Imagini geniale din trenul plin de români: „România, România, ole, ole, ole!”. Video

Suporterii români au făcut spectacol în drumul spre Parada Fanilor din Koln. Fanii „tricolorilor” au cântat până la epuizare în trenul care duce la Fan Walk.
Spectacol in drumul spre Parada Fanilor din Koln Imagini geniale din trenul plin de romani Romania Romania ole ole ole Video
Imagini senzaționale surprinse de Fanatik din trenul care i-a dus pe suporterii români în locul de întâlnire pentru Parada Fanilor din Koln. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Suporterii români au făcut spectacol pe străzile din Koln, înainte de meciul cu Belgia de la EURO 2024. Fanii echipei naționale de fotbal a României se vor întâlni la Fan Walk Koln și vor pleca în mod organizat către RheinEnergie Stadium.

Spectacol în drumul spre Parada Fanilor din Koln! Imagini geniale din trenul plin de români: „România, România, ole, ole, ole!”

Suporterii naționalei României au pus stăpânire pe Koln, orașul de peste 1 milion de locuitori situat în vestul Germaniei. După ce au pus în scenă un adevărat spectacol în centrul orașului, suporterii „tricolorilor” s-au îndreptat către Fan Walk, locul de întâlnire pentru Parada Fanilor din Koln.

ADVERTISEMENT

Reporterul FANATIK a surprins imagini de-a dreptul electrizante. Suporterii români au creat o atmosferă fabuloasă, inclusiv în trenul care i-a dus până la Josef Lammerting-Allee. Fanii „tricolorilor” au cântat, au scandat și au țipat pentru naționala de suflet. La un moment dat, trenul s-a mișcat pe șine.

Parada Fanilor din Koln va începe la ora locală 18:30. Fanii naționalei României sunt așteptați la locul de întâlnire încă de la ora locală 18:00 pentru a face poze și pentru diverse activități. Ulterior, grupul de suporteri va pleca în mod organizat către RheinEnergie, stadionul care va găzdui Belgia – România.

ADVERTISEMENT

Parada Fanilor din Koln, cel mai așteptat moment de la EURO 2024 pentru români

Fanii naționalei României vor pleca în mod organizat către stadionul celor de la Koln, care sâmbătă seară va fi gazda meciului Belgia – România. Traseul se întinde pe aproximativ 2 kilometri și va fi parcurs de suporterii români în aproximativ 40 de minute.

Suporterii vor avea parte de surprize, primind mici drapeluri tricolore, steaguri și bannere. Parada Fanilor din Koln va fi coordonată de celebrul Mihai Bobonete. Înainte să plece spre Fan Walk, suporterii României au făcut senzație lângă celebrul Dom din Koln.

ADVERTISEMENT

Foști mari internaționali, precum Marius Niculae și Lucian Sânmărtean au fost prezenți la întâlnirea suporterilor din Tanzbrunnen, locul unde a fost amplasat cornerul României din Koln pentru meciul cu Belgia.

Federația Română de Fotbal a dat detalii suplimentare pe căile oficiale de comunicare, înainte de Belgia – România. „Azi mergem împreună către stadion, la Parada Fanilor!

ADVERTISEMENT

Dacă ai bilet la meciul contra Belgiei, nu uita că ne vedem începând cu ora 18:00 la Josef Lammerting-Allee din Köln pentru a pleca împreună către stadion.

Puteți să folosiți liniile S12 și S19 de la platforma 10 a stației Deutz pentru a ajunge la punctul de întâlnire pentru Fan Walk-ul României. Stația la care va opriți este Köln Mungerdorf Technologiepark”, se arată în anunțul FRF.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Fanii români au făcut atmosferă în trenul către stadionul din Koln

ADVERTISEMENT
4,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” la meciul Belgia - România