Fotbal intern

Spectacol în peluza „Cătălin Hîldan” pregătit pentru derby-ul Dinamo – FCSB! Câți fani așteaptă conducerea la stadion

09.11.2018 | 13:02
Dinamoviștii speră să vândă peste 25 de mii de bilete pentru jocul cu FCSB

Se anunță un adevărat spectacol în peluza Cătălin Hîldan. Fanii câinilor pregătesc de zor derby-ul Dinamo – FCSB! Peste 25 de mii de suporteri vin pe Național Arena pentru a vedea marele meci. Cel puțin aceasta este dorința președintelui Alexandru David. Șeful câinilor știe că echipa lui are nevoie de susținere necondiționată împotriva rivalei și a făcut un apel către galerie.

”Eu sper ca până la ora meciului să vindem mai mult de 25.000 de bilete. Echipa e într-un moment în care are nevoie de cel de-al 12-lea jucător și noi suntem convinși că fanii pot face din nou diferența. Și îmi permit să spun că toți cei care vor veni, vor avea parte de un spectacol din partea PCH, care pregătește din nou ceva, ca de fiecare dată”, a declarat Alexandru David pentru Pro X.

Spectacol în peluza Cătălin Hîldan pregătit pentru derby-ul Dinamo - FCSB! Galerie Dinamo
Galeria dinamovistă cu steaguri și torțe aprinse.

Spectacol în peluza Cătălin Hîldan pregătit pentru derby-ul Dinamo – FCSB!

”Haideți să ne mobilizăm și să facem spectacol și în peluză”, este și mesajul transmis de suporterii câinilor pe pagina lor oficială de facebook. Fanii dinamoviști se mobilizează în număr mare pentru jocul cu FCSB. Vor să domine fondul sonor și să fie la înălțime drept pentru care le pregătesc mai multe surprize rivalilor.

Nu e cea mai bună perioadă pentru Dinamo. Câinii au bifat prima victorie de la venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. 1-1 s-a terminat primul joc al „Puriului” disputat pe propriul teren împotriva celor de la Dunărea Călărași. A urmat o deplasare în Liga 1 Betano, dar haita a făcut 0-0 la Chiajna cu Concordia. Mai mult de atât, Dinamo a fost și eliminată din Cupa României. O formație de liga treia a scos din joc gruparea din Ștefan cel Mare. Câinii au învins până la urmă la Voluntari, scor 1-0, printr-un gol marcat pe final de meci. Echipa lui Rednic a urcat pe treapta a noua a clasamentului și a scăpat cel puțin pentru moment din malaxorul retrogradării.

  • 16 puncte a acumulat Dinamo după 14 jocuri disputate