Spectacol în tribune la meciul din Liga 2, dintre ASU Poli Timișoara și U Cluj

Claudia Mîţoi   
în Liga 2
26/08/2018, 20:10
Spectacol în tribune la meciul din Liga 2, dintre ASU Poli Timișoara și U Cluj GALERIE FOTO
Spectacol suporterii ASU Poli Timișoara, la meciul cu U Cluj

Suporterii lui ASU Poli Timișoara au făcut spectacol la derby-ul Ligii 2, de pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Bănățenii au cântat non-stop în timpul partidei câștigate de echipa lor cu 1-0, după golul marcat de Gelu Velici în debutul partidei.

Aceștia au afișat o scenografie interesantă la începutul partidei, pe care scria „Ne orientăm doar după Poli”. În minutul 59, bănățenii au realizat și un spectacol cu fumigene de culoare violetă și au afișat și un banner destul de sugestiv: „Show-uri ce dau culoare unui fotbal ce moare, voi le amendaţi în continuare, de ce sunt folosite în spoturi publicitare?”, a fost mesajul timişorenilor.

Suporterii ASU Poli Timișoara și U Cluj speră la calificare

ASU Poli Timișoara a fost înfiinţată în 2012 de suporterii Politehnicii Timişoara şi se află în al treilea sezon consecutiv în liga secundă. “Alb-violeţii” au încheiat în ultimele două stagiuni pe locurile 15, respectiv 7.

Și Universitatea Cluj a fost însoţită de fani la Timişoara. “Şepcile roşii” îşi propun promovarea în Liga 1 în 2019, an în care vor sărbători 100 de ani de existenţă. Clujenii s-au reînfiinţat în 2016, după falimentul vechii echipe, şi au promovat succesiv din liga a patra până în liga secundă.

După 4 etape, ASU Poli Timișoara are numai 4 puncte și se află pe locul 13, în timp ce U Cluj are 6 puncte și este doar pe locul 9.

Închide ×