Sporturi

Spectacol la interviuri. Mike Tyson vrea încă un meci cu Jones Junior: „Trebuie, Roy!”. Video

29.11.2020 | 08:51
Spectacol la interviuri Mike Tyson vrea inca un meci cu Jones Junior Trebuie Roy Video
ADVERTISEMENT

Mike Tyson și Roy Jones Junior s-au înfruntat într-un meci demonstrativ desfășurat pe parcursul a opt runde. Rezultatul final stabilit de WBC a fostu nul de egalitate, dar Mike Tyson nu este de acord.

‘Iron Mike’ a făcut show în ring și a arătat ca în tinerețe, deși a ajuns la 54 de ani și s-a retras oficial în 2005! Tyson crede că ar fi meritat să câștige meciul și vrea încă o partidă cu Jones Jr.

ADVERTISEMENT

Adversarul său nu este atât de convins că ideea este una bună și nu a putut să ofere un răspuns la interviul de după meci.

Mike Tyson vrea încă un meci cu Roy Jones Junior. „Trebuie, Roy!”

Duelul demonstrativ dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior a fost unul care a generat profituri uriașe pentru toate părțile implicate, însă desfășurarea evenimentelor a fost una mult prea amicală pentru gusturile lui Tyson. Pugilistul în vârstă de 54 de ani crede că a meritat victoria.

ADVERTISEMENT

El nu s-a ferit să își exprime opinia la interviul de după meci și l-a provocat direct pe Roy Jones Junior la încă un duel. De asemenea, Tyson a glumit pe seama faptului că reporterul îl întreba numai pe Jones cum se simte, deși el este mai bătrân și retras de mai mulți ani.

„Sunt ok cu decizia. Cred că am câștigat, dar sunt în regulă cu decizia de a acorda un rezultat de egalitate. Mi-a fost frică să nu fiu rănit. N-am mai luptat de 20 de ani, el s-a oprit de abia acum trei ani. Și mie îmi era frică! De ce nu mă întrebați și pe mine dacă mi-a fost frică să nu fiu rănit? Toți sunteți îngrijorați de fundul lui. De ce de al meu nu îi pasă nimănui?! Trebuie să luptăm din nou, Roy, de abia aștept să luptăm din nou”, a spus Tyson după meci.

ADVERTISEMENT

Și Roy Jones a recunoscut superioritatea adversarului său și crede că egalul nu este rezultatul corect cel dictat de către arbitrii aleși de WBC. El l-a lăudat pe Mike Tyson, însă a evitat să dea un răspuns concret cu privire la o eventuală reeditare a meciului.

„La naiba, nu, nu sunt de acord cu rezultatul de egalitate! Eu port chiloți (n.r., în engleză – drawers), nu fac egaluri (n.r. în engleză – draws). Dar acest om e atât de puternic, frate… Înțeleg ce zic toți acum. Când te lovește, indiferent unde și cum o face, totul doare. Sunt ok cu egalul, am putea încerca să ne batem din nou, dar nu știu…”, a spus Roy Jones Junior.

ADVERTISEMENT

Cine a decis că meciul este o remiză? Comisia specială a WBC

Spre surprinderea tuturor telespectatorilor, decizia finală a acestei partide a fost una prin care se anunța un rezultat de egalitate. Cu toate că Mike Tyson a dominat clar meciul, de la cap la coadă, arbitrii desemnați de WBC au hotărât ca rezultatul să fie remiza.

Fanii speculează că decizia a fost luată pentru a naște controverse și pentru a crea premisele unui nou duel între cei doi. Pe de altă parte, având în vedere natura demonstrativă a meciului, nu este tocmai o surpriză imensă această decizie. Asta chiar dacă unele case de pariuri au oferit cote de 7 sau 16 pentru un rezultat de egalitate.

Decizia a fost luată de un grup de trei arbitri aleși de WBC pentru a analiza meciul. Este vorba despre foștii luptători Chad Dawson, Vinny Pazienza și Christy Martin. Aceștia au oferit decizia fără a se afla în arena, ci de la distanță, prin intermediul internetului.

ADVERTISEMENT
Tags: