ADVERTISEMENT
Sporturi

SPECTACOL la Silverstone! Hamilton cîştigă acasă după o cursă palpitantă. Vezi clasamentele

Lewis Hamilton a cîştigat una dintre cele mai spectaculoase curse din acest sezon, cea de la Silverstone. Britanicul a pornit slab şi le-a permis lui Massa şi Bottas să îl depăşească....
Autor: Marian Popovici | 05.07.2015 | 20:15

Lewis Hamilton a cîştigat una dintre cele mai spectaculoase curse din acest sezon, cea de la Silverstone. Britanicul a pornit slab şi le-a permis lui Massa şi Bottas să îl depăşească. Piloţii Williams au fost în frunte în prima parte a curse, însă totul s-a năruit pentru ei în momentul primei intrări la boxe. 

ADVERTISEMENT

Mercedes a gestionat mai bine intrările la boxe şi Hamilton a urcat la şefia cursei. Totuşi, finalul nu a fost lipsit de emoţii, în condiţiile în care ploaia şi-a făcut apariţia. Hamilton şi Rosberg s-au mişcat magistral pe ploaie şi au reuşit din nou să facă “dubla” într-o cursă. Ploaia i-a încurcat însă pe cei de la Williams, care au fost depăşiţi de Sebastian Vettel, un as în cursele pe ploaie. De remarcat e primul punct obţinut de Fernando Alonso cu McLaren, ibericul reuşind să încheie pe 10.

La general, Hamilton şi-a mărit avansul în frunte faţă de coechipierul Rosberg, însă lupta dintre cei doi pentru titlul mondial rămîne deschisă. Următoarea etapă va avea loc pe 26 iulie în Ungaria la Hungaroring.

ADVERTISEMENT

Clasament cursă:

alo

 

Clasament general piloţi:

cls

ADVERTISEMENT

 

Clasament general constructori:

cls2

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!