Fotbal international

Spectacol pe străzile din Salonic înainte de PAOK – Levadiakos. Răzvan Lucescu e la un punct de titlu. VIDEO+FOTO

21.04.2019 | 08:21
Spectacol pe strazile din Salonic inainte de PAOK  Levadiakos Razvan Lucescu e la un punct de titlu VIDEOFOTO

Azi, de la ora 19.00, are loc meciul dintre PAOK și Levadiakos, în Superliga greacă, iar suporterii echipei antrenate de Răzvan Lucescu au făcut spectacol pe străzile din Salonic. PAOK are nevoie de un singur punct pentru a câștiga titlul în sezonul 2018 – 2019, iar fanii fac tot posibilul să îi încurajeze pe favoriții lor. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Spectacol pe străzile din Salonic înainte de PAOK – Levadiakos

După ce în sezonul 2017 – 2018 au pierdut titlul la “masa verde” în fața celor de la AEK Atena, acum grecii de la PAOK Salonic mai are de îndeplinit o formalitate în această seară în meciul cu Levadiakos, echipa care ocupă penultimul loc în clasament. Aproximativ 30.000 de suporteri vor fi prezenți pe “Toumba Arena” pentru a-i conduce pe elevii lui Răzvan Lucescu spre primul titlu după 34 de ani.

Mai mult, nu mai puțin de 50.000 de fani nu au prins bilet la meciul dintre PAOK Salonic și Levadiakos, dar aceștia vor putea să îi urmărească pe fotbaliștii lui Răzvan Lucescu în partida care le poate aduce titlul pe ecrane uriașe. Acesta este și ultimul duel al lui PAOK Salonic pe stadionul Toumba. Antrenorul român va fi susținut de toată familia la partida cu Levadiakos.

View this post on Instagram

ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ?⚫⚪? #PAOK

A post shared by PAOK FC (@paokfc_.news) on

Niciun avion nu va decola sau ateriza la Salonic după meci

Asta nu e tot! Organizatorii au pregătit un show cu artificii la finalul meciului dintre PAOK Salonic și Levadiakos, iar niciun avion nu va decola și nu va ateriza la Salonic, imediat după partidă. Și fanii care vor fi prezenți pe stadionul “Toumba” au pregătit o coregrafie specială pentru elevii lui Răzvan Lucescu.

Înaintea meciului dintre PAOK Salonic și Levadiakos, echipa pregătită de Răzvan Lucescu a adunat 74 de puncte în 28 de etape, după ce a bifat 24 de victori și 4 egaluri. Echipa de pe locul 2 este Olympiacos, cu 66 de puncte, dar cu un joc în minus. Adversara lui PAOK Salonic din această seară, Levaidakos, are 21 de puncte și va retrograda la finalul sezonului.