News

Spectacol total făcut de angajații de la salubritate din Sectorul 4! Flashmob cu zeci de oameni pe melodia „Jerusalema”. Video

14.09.2020 | 14:24
Spectacol total facut de angajatii de la salubritate din Sectorul 4 Flashmob cu zeci de oameni pe melodia Jerusalema Video
ADVERTISEMENT

Spectacol total făcut de angajații de la salubritate din Sectorul 4, sector condus de Daniel Băluță! Aceștia au realizat un flashmob cu zeci de oameni și au dansat pe melodia „Jerusalema”. Filmarea a apărut pe grupul de Facebook „Ce facem în sectorul 4” și a strâns mii de vizualizări în doar câteva ore.

Discutăm despre aproximativ 100 de angajați Totul Verde SA (Amenajarea Domeniului Public 4) care s-au întrecut în pași de dans și au făcut furori în mediul online. Aproape 5 mii de distribuiri a avut clipul plus sute de comentarii și reacții.

ADVERTISEMENT

“Toti cei pe care-i vedeti ca se ocupa de parcuri, strazi, gradini ori dezinsectii sunt oameni simpli, cu dreptul la o viata normala!

Cum au dansat angajații de la salubritate din Sectorul 4 pe „Jerusalema”

Dotati cu echipamente si scule corespunzatoare, care le usureaza activitatea, dau sens vietii lor, dar si sanatatii noastre!

ADVERTISEMENT

In timpul lor liber si-au pus ambitia sa fie in pas cu actualele tendinte si au invatat pasul de la hitul Jerusalema.

Voia buna si distractia au dat tonul atunci cind au hotarat ca e momentul sa-si etaleze talentele ascunse, intr-un decor familiar lor! Ce-a iesit, vedeti in acest clip!”, a fost mesajul transmis pe pagina Totul Verde SA.

ADVERTISEMENT

Clipul video începe cu angajații care ies dintre mașinile instituției și se aliniază, formând un pătrat. În doar câteva momente distracția este ca la ea acasă. Îmbrăcați în uniformă, cu mături în mâini pe care le folosesc în timpul dansului, angajații de la salubritate oferă o lecție de dans.

Clipul video se încheie cu oamenii primarului Băluță filmați de sus, cu ajutorul unei drone. “Incepand cu data de 24.06.2020, AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (A.D.P.4) S.A. si-a schimbat denumirea in S.C. TOTUL VERDE. S.A..

ADVERTISEMENT

Societatea Comerciala AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (ADP4) s-a infiintat la data de 30.05.2002, moment in care a preluat vasta experienta a celor 24 de ani de activitate a Administratiei Domeniului Public Sector 4″, se arata pe pagina de Facebook Totul Verde S.A.

Vă readucem aminte că la sfarsitul lunii august, Gabriela Firea a postat și ea pe pagina de Facebook imagini care au devenit virale pe internet, în timp ce dansa pe aceeași melodie.

“Jerusalema” este o melodie a DJ-ului sud-african și a producătorului de discuri Master KG alături de vocalistul sud-african Nomcebo. Piesa a fost lansată inițial pe 29 noiembrie 2019 și după ce a obținut un răspuns pozitiv online a fost creat și un videoclip pe 21 decembrie.

A devenit viral la mijlocul anului 2020, obținând reacții internaționale numeroase și datorită #JerusalemaChallenge. Un remix cu interpreta nigeriană Burna Boy a fost lansat pe 19 iunie 2020, propulsând melodia în topurile Billboard din SUA.

 

 

ADVERTISEMENT