Life

Spectacol total la Nostalgia. Hiturile româneşti ale anilor 2000 au răsunat la festival

Spectacol total la festivalul Nostalgia. Au răsunat hiturile românești ale anilor 2000 și 90 la eveniment. Mulțimi de tineri prezenți.
30.06.2024 | 22:38
Spectacol total la Nostalgia Hiturile romanesti ale anilor 2000 au rasunat la festival
Când se va încheia Nostalgia. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cel mai mare festival de muzică retro-disco din România îi încântă pe tineri. A fost spectacol total în acest weekend la evenimentul mult așteptat de aceștia, Nostalgia. Imaginile surprinse descriu foarte bine atmosfera.

Atmosferă deosebită la Nostalgia

Tinerii au cântat și au dansat pe melodii ale anilor 90 și de la începutul anilor 2000, interpretate de Madonna, Queen sau Gipsy Kings. Printre cei care au asistat la întreaga atmosferă au fost inclusiv vedete.

ADVERTISEMENT

Actorul Ștefan Floroaica, de exemplu, a participat la Nostalgia și s-a declarat încântat de tot ceea ce a trăit. ”Mă bucur atât de mult că s-a dezvoltat atât de mult treaba asta cu Nostalgia. Cred că e unul dintre festivalurile mele preferate”, a precizat bărbatul pentru Observator.

Publicul s-a distrat ca în vremurile de odinioară și a îmbrăcat ținute specifice anilor 90 și 2000. Petrecăreții s-au întrecut în mișcări de dans, nu doar în cântat. Alții s-au gândit și la cum se distrau părinții lor când erau tineri.

ADVERTISEMENT

”Vreau să îi spun mamei mele că o iubesc şi că mă bucur că am învăţat toate mişcările astea de la ea”, a declarat un tânăr pentru sursa menționată. ”Am venit la festival pentru ea şi îmi place că dansez pe muzica pe care dansa ea când era ca mine”, a mărturisit și o tânără.

Adrian Minune a cântat la Nostalgia

În ultima seară a evenimentului, de duminică, 30 iunie, și-a făcut apariția pe scena festivalului Nostalgia și Adrian Minune. Totul s-a întâmpla la două săptămâni după ce Babasha a cântat pe scena concertului celor de la Coldplay în România și s-a ales cu huiduieli și cu aplauze în același timp.

ADVERTISEMENT

Pe data de 12 iunie, membrii trupei britanice au concertat pentru prima dată în România și l-au invitat la un moment dat să cânte manele pe artistul Babasha. Numărul tânărului nu a fost apreciat de mare parte din public și s-a ales cu huiduieli.

Cei care au reacționat negativ au justificat că nu agreează manelele și că nu au avut nimic, de fapt, cu Babasha. De cealaltă parte, aceștia au fost puși de la zid de publicul care a agreat momentul, considerându-i ipocriți. Pe data de 13 iunie, culmea ironiei, Babasha a fost aplaudat, în a doua seară de concert.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat publicul când l-a văzut pe Adrian Minune la Nostalgia? Celebrul interpret de manele a cântat la unison cu cei prezenți unele dintre cele mai renumite melodii ale lui, precum ”Chef de Chef” sau ”Așa sunt zilele mele”.

ADVERTISEMENT
Tags: