LIVE Actualizat 03-03-2023
22:06

Spectacol total la Românii au talent 2023, ediția din 3 martie. Concurenții care au făcut senzație în fața juraților. Update

Începe o nouă ediție a emisiunii Românii au talent 2023 la Pro tv. Se anunță o seară magică, încărcată de emoții, atât în rândul concurenților cât și în rândul juraților.
03.03.2023 | 23:56
Spectacol total la Romanii au talent 2023 editia din 3 martie Concurentii care au facut senzatie in fata juratilor Update
Ce ne așteaptă în ediția de vineri, 3 martie, de la Românii au talent. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
03-03-2023
22:06

Marco Cristoferi a primit Golden Buzz la Românii au talent

Marco Cristoferi, în vârstă de 37 de ani, a primit Golden Buzz la Românii au talent în ediția de vineri, 3 martie. Numărul său a impresionat-o profund pe Andra, dar și pe ceilalți trei jurați.

”De obicei mai am niște cuvinte pregătite când nu știu ce să zic, dar de data asta încă încerc să îmi explic ce ai făcut pentru că nu am mai văzut niciodată așa ceva. Nu îmi explic, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. A fost scurt și spectaculos”, a spus Mihai Bobonete.

”A reușit să împrietenească mai multe stiluri. E ceva de domeniul neașteptatului. Nu știu de unde ai apărut, dar pentru noi sezonul ăsta ai venit ca o binecuvântare”, a completat Andi Moisescu.

”Tu ești un actor”, a mai adăugat Dragoș Bucur.

”Este foarte interesant cum un dansator, prin niște mișcări te poate face să trăiești melodia și emoțiile. Nu am mai simțit așa ceva pe scaunul de jurat. Iar în momentul ăsta, când întâlnesc oameni ca tine, ce fac?”, a spus Andra, apăsând apoi butonul Golden Buzz.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
21:56

Mihai Privistirescu a primit ”-4 de da”

Mihai Privistirescu în vârstă de 24 de ani a reușit să îi amuze pe jurați până la lacrimi. Concurentul a interpretat piesa Andrei, ”Suflet gol”, iar Dragoș Bucur și Andi Moisescu au fost primii care au dat X. 

”Mi s-a părut cunoscută piesa”, a spus Mihai Bobonete, vizibil amuzat de cele întâmplate. 

Mai apoi, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au urcat pe scenă alături de concurent și au început să cânte și să danseze alături de el. Finalul numărului a fost în culise alături de Smiley și Pavel Bartoș. 

”Din partea noastră ai -4 de da”, a spus Pavel Bartoș, iar momentul s-a încheiat chiar în culise. 

03-03-2023
21:32

Trupa Squad Up a primit patru de ”da”

Pe scena de la Românii au talent a urcat trupa Squad Up, din Constanța, compusă din șapte membri cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani.

”Mi-e mi-a plăcut mult”, a spus Andra la finalul momentului.

”Mie mi se pare că dincolo de dans voi aveți un mesaj social, este clar o formă de activism”, a completat Dragoș Bucur.

”Mesajul a pornit de la o poveste reală și ne-am dat seama că mai multe dintre noi am trecut prin asta și cumva ne-a ajutat să punem în scenă ce am vrut să exprimăm”, a spus una dintre concurente.

”Chiar a fost un moment foarte bun, creat cu multă înțelepciune, dincolo de talent”, a mai precizat Andi Moisescu.

Trupa Squad Up a primit patru de ”da” și merge în etapa următoare a emisiunii Românii au talent.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
21:26

Angela Gherman, triplă campioană națională la fitness la 50 de ani

Angela Gherman din Iași, în vârstă de 50 de ani, fost profesor de limba română, și actual antreprenor, a venit la Românii au talent cu un număr de dans.

”Bravo doamna Angela”, a spus Mihai Bobonete, întrebând-o pe concurentă când a reușit să ajungă la un astfel de aspect fizic. Aceasta a dezvăluit că în doi ani de zile și-a descoperit pasiunea pentru fitness, iar rezultatele se văd de abia acum.

”Am regăsit bucuria de a trăi, am devenit mai iubitoare, mă iubesc pe mine, până acum mă uitasem pe mine”, a mai completat concurenta.

Angela Gherman a primit patru de ”da” din partea juraților și merge în etapa următoare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
21:16

Grupul Christall Sound Trio din București a primit patru de ”da”

Grupul Christall Sound Trio din București a urcat pe scena de la Românii au talent. Trei tineri care activează în cu totul alte domenii au interpretat o piesă care a fost spre deliciul publicului, dar și al juraților, adunând un val de aplauze.

”Cântăm în formula asta de aproape opt ani. Muzica este un hobby pentru noi, nu avem pregătire în domeniu”, a povestit unul dintre concurenți, înainte de a urca pe scenă.

”Lipsește ceva din numărul vostru, lipsește un portret. Dacă ați fi desenat ceva în timp ce cântați, numărul era complet”, a spus Dragoș Bucur.

Andra în schimb a rămas surprinsă când a auzit că doi dintre concurenți sunt designeri grafic. ”Sper dacă treceți în etapa următoare să-mi faceți și mie o surpriză”, a adăugat ea, iar ulterior, Christall Sound Trio, a început să fredoneze o melodie.

Grupul Christall Sound Trio din București a primit patru de ”da” și merge în etapa următoare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
20:57

Silke Pan, cel mai emoționant moment de la Românii au talent

Silke Pan, în vârstă de 49 de ani din Elveția a emoționat întreg publicul, dar și pe jurații de la Românii au talent. Aceasta este paralizată de la talie în jos, însă nu a renunțat la marele ei vis, circul.

S-a antrenat după ce a suferit un accident teribil și iată că a revenit pe scenă cu un număr extrem. ”Faptul că tu ai revenit, a fost un exemplu pentru oameni. Aveți toată aprecierea mea și vă mulțumesc”, a spus Andra, vizibil emoționată de ce a văzut pe scenă. 

”Cred că este momentul cu cel mai mare impact emoțional pe care l-am văzut. Cred că oamenii sunt capabili să facă lucruri pe care inițial le gândesc ca a fi imposibile. Practic arătați ce face un om normal.”, a adăugat Andi Moisescu. 

Silke Pan a primit patru de ”da” și merge mai departe în competiția Românii au talent. 

03-03-2023
20:40

Andrei Șerban, un număr excepțional la acordeon

Andrei Șerban în vârstă de 17 ani a interpretat mai multe piese celebre pe scena de la Românii au talent, cântând și la acordeon.

”Mă numesc Andrei Șerban sunt din Alba Iulia, am 17 ani și am venit să fac spectacolul meu. De obicei îmi place să cânt Frank Sinatra, românești Gică Popescu, mă întorc în timp.

Îmi place să fiu în centrul atenției pe scenă, îmi place să cânt, toată lumea să se simtă foarte bine și consider că lucrul acesta mă poate duce departe”, a spus concurentul înainte de a intra pe scenă.

Numărul său a ridicat în picioare întreaga sală, iar jurații sau distrat și ei pe cinste.

”Genul ăsta de vecin îmi trebuie mie. Să îl aud pe omul ăsta de dimineață până seara. Bravo tinere, ai fața care îți trebuie, te joci cu acordeonul ăla foarte frumos și aduci bună dispoziție, s-a văzut că îți place”, a spus Mihai Bobonete.

”A fost corect, nu a falsat, s-a simțit bucuria lui, iar asta e mai presus de orice”, a completat Andra.

Andrei Șerban a primit patru de ”da” și merge mai departe.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
20:21

Nicolas Ribs, un număr de magie deosebit

Nicolas Ribs, în vârstă de 43 de ani, din Franța a urcat pe scena de la Românii au talent cu un număr de magie mai deosebit.

”E prima oară când văd această combinație între efecte speciale și eforturi fizice. Așa cum ți-am zis la început că nu îmi place magia, acum îți spun că îmi place foarte mult”, a spus Dragoș Bucur.

”Nu vreau să mai zic nimic, decât un da. Nu am înțeles nimic, are un da”, a completat Mihai Bobonete.

Nicolas Ribs merge mai departe cu patru de ”da” din partea juraților.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
20:14

Cristiana Radu, designer-ul grafic care a venit cu un număr de dans oriental

Cristiana Radu are 36 de ani și este designer grafic, dar și animatoare. Dincolo de personajele animate pe care le creează, aceasta este pasionată și de dans, iar regulat participă la diferite evenimente.

”Sunt o femeie spirituală. Anul acesta am decis să mă retrag în munți, am locuit aproape un an de zile într-o casă, alături de animale sălbatice, erau și urși, lupi, cerbi. Îți dai seama că viața de oraș nu este totul. Sunt opt ani de zile de când dansez.

Astăzi sunt îmbrăcată într-o ținută parțial făcută de mine. Ceea ce fac cu mâinile este special pentru mine”, a spus concurenta înainte de a intra pe scenă.

”Eu aș spune că a fost o combinație, în schimb nu prea a existat belly dance”, a spus Dragoș Bucur.

”Eu nu pot să leg grafica și animația 3D de… mi se pare că sunt două personaje, îmi vine greu să cred povestea”, a completat Andi Moisescu.

Cristiana Radu a primit trei de ”da” și merge mai departe la Românii au talent.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
19:52

Teodora Vasilichi a interpretat Bohemian Rhapsody

Teodora Vasilichi în vârstă de 27 de ani a venit tocmai din Franța pentru a ajunge pe scena de la Românii au talent. Tânăra studiază în Paris și a decis să își dezvolte și talentul muzical.

”Eu absolv o practică de câteva luni la o companie franco-germană în calitate de auditor. (…). Părinții mei, am simțit dintotdeauna că m-au iubit și și-au dorit din suflet să ajung mai departe decât ei. Am crescut și m-am  dezvoltat într-un context material precar.

Muzica vine așa ca o alinare și atunci eu de aceea am insistat să investesc în acest talent, pentru că am simțit că îmi dă o identitate. Îmi doresc să creez emoție prin viața mea”, a spus acesta înainte de numărul ei.

Aceasta a interpretat piesa Bohemian Rhapsody, care aparține trupei Queen și a reușit să ridice în picioare o sală întreagă.

”Trebuie să îți recunosc că mi-a fost mare teamă, pentru că mi se pare una dintre cele mai grele piese din toate timpurile. Și am zis că nu cred că poți să o cânți și jur că pe durata prestației am așteptat fail-ul, dar nu a fost”, a fost reacția lui Mihai Bobonete.

”Bravo, nu știu cum ai reușit să faci atâtea lucruri și faptul că nu ai renunțat la pasiunea ta înseamnă multe”, a completat Andra.

”Eu am simțit de la prima notă până la final, dorința ta de om deștept, învățat, de a controla tot, lucru absolut firesc. Și îți spun asta pentru că eu sunt un tip de actor cerebral și mi-a luat mult timp să învăț modalitatea de a-mi da shut down la creier”, a fost reacția lui Dragoș Bucur, susținută și de Andi Moisescu.

Teodora Vasilichi a primit patru de ”da” și merge mai departe.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
19:41

Ursan Sorin a revenit la Românii au talent

Ursan Sorin a revenit pe scena de la Românii au talent. Consilierul juridic a mai participat și în sezonul 12 al emisiunii, iar acum, spune el, a venit pentru ”revanșă”.

”Anul trecut a fost așa cum a fost. Am avut o problemă la laringe care se mai întâmplă și la marii tenori nu doar la mine. Am pregătit un moment unic, o să vedeți”, a spus concurentul înainte de a-și prezenta numărul.

Acesta a interpretat o melodie, iar în tot acest timp a desenat și chipul unuia dintre jurați, mai exact cel al lui Mihai Bobonete.

”Vă dați seama în ce v-ați băgat că mai trebuie să veniți încă doi ani. Mai trebuie să îi desenați pe Andi și pe Dragoș”, a spus Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur a vrut să afle în schimb de ce concurentul preferă să deseneze în timp ce cântă. ”Combinați două elemente care mie mi se par că nu se pupă deloc”, a spus Dragoș Bucur.

”În piață, genul ăsta de muzică nu străbate mult. Mulți stau puțin și dupaia pleacă”, a fost răspunsul concurentului.

Ursan Sorin a primit un ”nu” din partea lui Dragoș Bucur, dar și din partea lui Mihai Bobonete. Andra și Andi Moisescu în schimb au dat doi de ”da”.

03-03-2023
19:21

Alex Ștefănescu a revenit pe scena de la Românii au talent

Alex Ștefănescu, în vârstă de 34 de ani, din București, a revenit pe scena de la Românii au talent. Concurentul a reușit să ajungă până în finală ultima oară, însă a decis să își mai încerce odată norocul.

”Știam că nu pot sta la un birou, nu e de mine și am avut șansa și norocul să trăiesc din ceea ce îmi place. Mie mi se pare că sunt cel mai celebru cântăreț de care nu a auzit nimeni”, a spus concurentul înainte de a intra pe scenă.

Acesta a interpretat o piesă compusă chiar de el, care a fost spre deliciul juraților.

”Imi place stilul ăsta al lui. Chiar i-am văzut piesa. Mie mi-a plăcut momentul”, a spus Mihai Bobonete.

”Mie mi-a amintit puțin de Fără Zahăr începutul cântecului. Am remarcat și reperele pe care le are din arta cinematografică și arta modernă. E o melodie care are umor, mi se pare că umorul ar trebui să își găsescă loc peste tot. Are și mesaj, cred că e ce trebuie”, a completat Dragoș Bucur.

”Mă bucură că ai revenit, abia așteptăm să mergem cu tine mai departe sezonul ăsta”, a mai menționat Andi Moisescu.

Alex Ștefănescu a primit patru de ”da” și merge mai departe la Românii au talent.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
19:13

Victoria Ștefan, fetița de doar șapte ani care a efectuat un număr de dans la bară

Victoria Ștefan, în vârstă de doar 7 ani din București a efectuat un număr de dans la bară complet neașteptat.

”Când aveam doi ani mă cățăram peste tot și bunicul meu a observat asta și mi-a pus o bară în nuc și mama și tata m-au dus la doamna Geta, care m-a învățat să dansez foarte frumos pe bară”, a spus fetița înainte de a-și începe numărul.

”Sunt îndrăgostită de tine, de mișcările tale. Tot ce faci acolo este foarte greu. Ești un copil minunat, te felicit pentru că tu nu te dai bătută și muncești pentru a face performanța asta la 7 ani. Te felicit din toată inima”, a spus Andra.

”Victoria mie mi se pare ușor ce faci tu acolo”, a spus Dragoș Bucur, care mai apoi s-a urcat pe scenă pentru a încerca și el să se urce pe bară.

Victoria Ștefan a primit patru de ”da” și merge în etapa următoare la Românii au talent.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
18:54

Acrobatele din Franța care au făcut furori la Românii au talent

Sweet Darkness Duo, un grup format din două concurente din Franța, în vârstă de 36 de ani, a făcut furori se scena de la Românii au talent.

Cele două concurente au prezentat un număr de acrobație cu totul aparte, care i-a impresionat profund pe cei patru jurați, dar și publicul.

”În clipa în care am văzut un cerc, până să între ele, nu te aștepți să vezi un așa mare spectacol. Dupaia când am văzut ce puteți să faceți cu un cerc… a fost așa o combinație de grație și risc. Și pare că e și simplu”, a spus Andi Moisescu.

”M-am întristat când am auzit că aveți 36 de ani. Am aceeași vârstă cu voi… trebuie să mă apuc de sport. Voiam să scot în evidență cât de bine arătați și efectiv m-ați fermecat”, a completat Andra.

”Ce ați făcut voi este perfect pentru a promova grația și forța. Ai putea să stai să te uiți o oră la acest număr. Este un fel de cadou pentru emisiunea Românii au talent să vă avem pe scenă”, a mai adăugat Dragoș Bucur.

Cele două concurente merg mai departe cu patru de ”da” din partea juraților.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
18:44

Ansamblul de Vest din Oradea a revenit pe scena de la Românii au talent cu noi membri

Ansamblul de Vest din Oradea este format dintr-un grup de tineri care sunt rude între ei. Pe scenă am putut vedea însă doar 5 membri, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani.

Aceștia au executat un număr de dans mai deosebit pe o melodie extrem de cunoscută. Andra a fost extrem de încântată încă de la începutul momentului.

”V-am prezentat o percuție corporală. Sperăm că a fost pe placul dumneavoastră”, a spus unul dintre tineri, care le-a amintit juraților că în urmă cu zece ani, ansamblul a mai participat odată la emisiune.

”Mă bucur că ai revenit. Foarte bine băieți, bravo”, a spus Mihai Bobonete.  Cei cinci tineri au primit patru de ”da” și merg mai departe.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

03-03-2023
18:37

Iustina Lipoveanu a ridicat în picioare o sală întreagă

Iustina Lipoveanu a fost prima concurentă care a urcat pe scena de la Românii au talent în ediția de vineri, 3 martie. Fetița, în vârstă de doar 8 ani a reușit să creeze atmosferă atât în rândul juraților, cât și în rândul publicului.

Aceasta a interpretat o melodie din folclor, iar jurații s-au arătat extrem de încântați de prestația ei. Iustina spune că a moștenit talentul muzical de la bunica ei și că niciun alt membru al familiei nu mai cântă.

Mihai Bobonete și-a dorit să facă un exercițiu de imaginație la finalul momentului. Acesta i-a cerut concurentei să spună ce animale și-ar putea imagina că ar fi jurații de la Românii au talent, dar și cei doi prezentatori.

”Andi ar fi un câine și l-ar chema Bubu. Andra ar fi o pisică și ar chema-o Matilda. Dragoș Bucur ar fi un urs și l-ar chema Dragoș. Mihai Bobonete ar fi un lup și s-ar numi Tarzan. Smiley ar fi o pasăre, un porumbel și s-ar numi Taini. Pavel Bartoș, un dragon, Pav.”, a fost răspunsul Iustinei.

Aceasta a primit patru de ”da” din partea juriului și merge mai departe.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Ediția de vineri, 3 martie a emisiunii Românii au talent 2023 se arată a fi una cât se poate de incendiară. În doar câteva ore vom afla cine primește următorul Golden Buzz, dar și cine sunt concurenții care reușesc să îi impresioneze pe cei patru jurați.

Ce ne așteaptă în ediția de vineri, 3 martie, de la Românii au talent

Pavel Bartoș, alături de Smiley, sunt pregătiți să îi încurajeze pe toți cei care vor urca pe scenă. De cealaltă parte, Dragoș Bucur, Andra, Andi Moisescu, dar și Mihai Bobonete vor fi prezenți la masa juraților și speră să acorde cât mai mulți de ”Da” concurenților.

ADVERTISEMENT

Surpriza serii va fi o concurentă din Iași. Aceasta a fost profesoară de limbă română și are 50 de ani, iar în ultimii ani a descoperit sportul. S-a concentrat pe acest domeniu și spune că a ajuns să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar povestea sa îi va impresiona pe cei din sală.

”Am regăsit bucuria de a trăi. Uitasem de mine”, spune concurenta, care a explicat cât de mult a fost nevoită să muncească pentru numărul pe care îl va prezenta pe scenă. Îi va impresiona pe jurați și va merge mai departe? Vom vedea în doar câteva ore, la Românii au talent, ediția din 3 martie.

ADVERTISEMENT

Un alt tânăr din Alba Iulia a venit și el cu planuri mărețe la Românii au talent. Acesta spune că numărul său este unul de-a dreptul unic și speră ca juriul să fie impresionat de prestați sa. ”Am venit să fac spectacol, așa mă simt în elementul meu”, va spune tânărul.

Concurentul care îl va impresiona pe Mihai Bobonete

Mihai Bobonete va avea o reacție așteptată la numărul tânărului. ”Genul ăsta de vecin îmi trebuie…”, va fi remarca actorului. Ce îl va face însă să spună asta? Mai avem foarte puțin timp de așteptat și vom afla ce se va întâmpla pe scenă.

ADVERTISEMENT

Se poate spune că ediția de vineri, 3 martie, de la Românii au talent este despre vise îndeplinite, cam asta va spune și Pavel Bartoș. ”Îi primim mereu pe cei care nu renunță la visul lor”, este dezvăluirea făcută de prezentatorul show-ului de la Pro Tv.

Astfel, începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea să privească nenumărați concurenți curajoși care muncesc pentru visurile lor și care nu renunță chiar atât de ușor, indiferent de dificultăți. Cine va merge însă direct în marea finală? Vom afla în curând.

ADVERTISEMENT

Amintim că în ediția de vineri, 24 februarie de la Românii au talent, Taheira Sasha, în vârstă de doar 13 ani, care este vicecampioană mondială la circ, a primit Golden Buzz din partea lui Dragoș Bucur. Juratul a fost impresionat de povestea adolescentei, dar și de efortul pe care aceasta l-a depus, pentru a-și îndeplini visul. 

ADVERTISEMENT