News

Spectacol total pe pagina Ambasadei Rusiei la București. Românii, aroganțe și ironii după ce moscoviții au anunțat că Putin e sănătos

Ambasada Rusiei la București a transmis, pe Facebook, că Vladimir Putin nu are nicio problemă medicală. Mesajul diplomațiilor ruși a declanșat un val de aroganțe și ironii din partea românilor.
18.05.2022 | 22:25
Spectacol total pe pagina Ambasadei Rusiei la Bucuresti Romanii arogante si ironii dupa ce moscovitii au anuntat ca Putin e sanatos
Ambasada Rusiei în România a negat, pe un ton ironic, probleme se sănătate ale lui Vladimir Putin
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, Ambasada Rusiei în România a ținut să nege pe un ton ironic zvonurile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

Ambasada Rusiei în România a negat, pe un ton ironic, problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin

Efectul postării rușilor de miercuri seară din mediul online a fost unul de bumerang. Ironia lor a dat naștere unui val de aroganțe și glume din partea internauților români.

ADVERTISEMENT

Mesajul moscoviților este dominat de remarci ironice şi critici la adresa presei românești. În plus, acesta conține și o comparație total nelalocul ei cu masacrele comise de soldaţii ruşi în Ucraina.

”În atenția abonaților noștri. Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a ‘ajuta vindecării’ Președintelui Rusiei Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui.

ADVERTISEMENT

Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, ‘masacrele’ efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei.

Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris”, se arată în mesajul diplomației ruse în România.

ADVERTISEMENT

Val de ironii și glume pe pagina Ambasadei Rusiei după acest anunț

Campioni desăvârșiți la simțul umorului, ironii și glume, românii au reacționat cu sutele la acest mesaj ”liniștitor” transmis de instituția condusă de Valeri Kuzmin.

Cum era de așteptat, vestea că Putin este sănătos tun a stârnit ”speranțe” în rândul conaționalilor, dat fiind faptul că mesajele rușilor sunt adeseori privite pe dos față de realitate.

ADVERTISEMENT

”Dacă zvonurile despre sănătatea lui Putin sunt la fel de ‘adevărate’ ca cele despre masacrele făcute de armata rusă, înseamnă că e clar, Putin e grav bolnav”, spune un utilizator.

”Înţeleg, aşadar, că Vova e pe moarte…? Că pe 23 februarie jurați cu mâna pe inimă că n-aveţi niciun gând cu Ucraina. Iar după aia aţi băgat mâna-n foc că Moskva s-a submarinizat de neglijenţă operaţională şi vreme rea. Logic, dacă spuneţi că Putin e bine-mersi, vom înţelege exact opusul”, e replica unui alt utilizator.

Un alt român asigură Ambasada Rusiei de tot ”sprijinul” dacă Putin va păți ceva: ”Stați fără grijă, noi am pregătit de cele creștinești: prosoape, găleți, copârșeu, arpacaș (în caz că nu ați găsit prin hambarele din Ucraina), clopotar, un DJ special etc”.

Iată alte replici ale românilor la postarea diplomației ruse:

  • ”Acest mesaj imi crează convingerea că Putin este pe moarte. Dacă până acum aveam ceva semne de întrebare, acum, după logica propagandei bolșevice, sunt sigur că are zilele numărate. Asa să-i ajute Dumnezeu”
  • ”Deci e fix pe dos :)) Ce voiam să spun e că donez și eu un fer de călcat și o mașină de spălat rufe cu un pic de rugină, dar mai merge”
  • ”Toată lumea vă semnează în cartea lui de condoleanțe în avans! Oricum, păstrez o șampanie pentru când va da colțul Putin!”
ADVERTISEMENT