Fotbal intern

Spectatori de lux la meciul din Champions League dintre Dinamo și Sporting Lisabona! Negoiță, Rednic și jucătorii vor fi în tribune

27.02.2019 | 08:34
Spectatori de lux la meciul din Champions League dintre Dinamo si Sporting Lisabona Negoita Rednic si jucatorii vor fi in tribune

Dinamo se va duela cu Sporting Lisabona în play-off-ul optimilor de finală ale Champions League, la handbal, joi, 28 februarie, de la ora 20.00, iar “câinii” lui Ștefan Constantin vor avea parte de spectatori de lux în Sala Dinamo.

La meciul din manșa retur a barajului de calificare în optimile de finală ale Champions League care va avea loc în Sala Dinamo vor fi prezenți aproximativ 3.000 de suporteri, după ce toate biletele pentru meciul Dinamo – Sporting Lisabona au fost epuizate în câteva ore, iar lusitanii au solicitat un singur tichet.

Spectatori de lux la meciul din Champions League dintre Dinamo și Sporting Lisabona

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, dar și jucătorii formației din Liga 1 Betano, și-au exprimat dorința de a asista la meciul retur cu Sporting Lisabona din Sala Dinamo. De asemenea, Gazeta Sporturilor anunță că patronul grupării din Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță, o să fie prezent la meciul din barajul de calificare în optimile de finală ale Champions League pentru a-i susține pe Savenco, Șandru, Bannour și compania.

“Toată suflarea dinamovistă va fi alături de noi. Încercăm să fim prima echipă din România care ajunge în optimile Ligii Campionilor”, a spus Daniel Georgescu, team managerul echipe de handbal a lui Dinamo. Asta nu e tot, oficialii au decis ca gradenele din spatele porților să fie deschise pentru prima dată în Liga Campionilor. “Vor mai fi, în acest fel, 300 de locuri în plus. Vor fi patru rânduri în spatele uneia dintre porți”, a adăugat Georgescu.

Fanii lui Dinamo în sala din Ștefan cel Mare

Dinamo a pierdut pe terenul celor de la Sporting Lisabona cu 31-32, dar are șanse mari să refacă handicapul de doar un gol. Dacă echipa lui Ștefan Constantin vor trece de Sporting, atunci vor juca în optimi, tur-retur, cu a doua clasată în grupa A a Ligii Campionilor, poziție pentru care se luptă Telekom Veszprem, campioana Ungariei, și Vardar Skopje, campioana Macedoniei.