Sport

Burleanu a făcut ANUNŢUL: ”I-am PRELUNGIT contractul lui Puiu!”

UPDATE 20:38 / Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Fotbal, a explicat şi care este situaţia lui Anghel Iordănescu, dar şi a celorlalţi antrenori de la loturile naţionale....
14.10.2015 | 00:08
Burleanu a facut ANUNTUL Iam PRELUNGIT contractul lui Puiu
ADVERTISEMENT

UPDATE 20:38 / Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Fotbal, a explicat şi care este situaţia lui Anghel Iordănescu, dar şi a celorlalţi antrenori de la loturile naţionale.

Asta după ce Iordănescu declarase pe aeroport, la revenirea naţionalei din Feroe: ”Întrebaţi-l pe Burleanu dacă mai sînt antrenor al naţionalei!”

ADVERTISEMENT

”În toate contractele ale antrenorilor de la loturile naţionale s-a stipulat o clauză de performanţă. Anume, dacă echipele se califică la turneele finale, atunci, automat contractul antrenorilor se prelungeşte”, a dezvăluit Burleanu. Preşedintele FRF a adăugat că salariile antrenorilor vor rămîne aceleaşi.

Burleanu a mai dezvăluit că el nu va lua nici o primă pentru calificarea naţionalei la Euro 2016.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––-

UPDATE 19:34 / Anghel Iordănescu şi jucătorii naţionalei au ajuns astăzi în ţară. Selecţionerul a spus că va face o analiză a jocurilor din preliminarii. El şi-ar dori amicalul cu Italia, dar, deocamdată, spune că are nevoie de linişte.

”Cred ca este o bucurie foarte mare, dar trebuie să învăţăm din nou să ne bucurăm. Nu am avut parte de aşa ceva în ultima parte. În ultimii 15 ani am obţinut doar o calificare la Euro, în ultimii 20, una la Mondiale.

ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc trebuie să se bucure. Băieţii, eu, suporterii…

Să lăsăm tragerea la sorţi. Pînă atunci trebuie să vedem ce a fost bun, unde au fost lipsuri şi să vedem de meciurile amicale.

Dacă Italia se dispută. Sperăm să jucăm acel meci amical la Bologna. 

Dar pînă atunci vrem puţină linişte. Cel puţin eu am nevoie de linişte.

Pînă la european trebuie să apară jucători tineri. Trebuie să ne uităm şi la selecţionata de tineret. Dar şi din Liga 1 trebuie să apară jucători şi mă gîndesc în special la Academia lui Hagi. 

ADVERTISEMENT

Personal, nu am avut ca obiectiv să mă întorc la echipa naţională. Dar am acceptat pentru a ajuta fotbalul şi echipa naţională. 

Dacă rămîn? Întrebaţi-l pe Burleanu!”, a declarat Anghel Iordănescu, la revenirea naţionalei din Feroe.

––––––––––––––––––––––

România s-a calificat la EURO 2016 după ce s-a impus în Insulele Feroe, scor 3-0, iar selecţionerul tricolorilor era mai mult decît încîntat la finalul partidei.

“În primul rînd aş vrea să spun că, din punctul meu de vedere, ne-am fi dorit ca această bucurie să o avem deja de la Bucureşti, de la meciul cu Finlanda, pentru a împărţi bucuria cu fanii. Îmi pare rău pentru ce s-a întîmplat la Bucureşti. Le mulţumesc băieţilor pentru că au făcut un joc bun, au făcut risipă de efort, şi din punctul meu calificarea din ţară ar fi fost meritată”, a declarat Anghel Iordănescu la finalul partidei.

Vrei SĂ MERGI la EURO 2016? Uite cum ajungi GRATIS în Franţa! 

“Am mai spus-o şi o repet. Din punctul nostru de vedere, ne doream încă de la Bucureşti să asigurăm calificarea. Am plecat ofensiv, cu pressing, cu apărare avansată. Din păcate, mingea s-a încăpăţînat şi n-a vrut să intre în poartă. Nu au fost nişte preliminarii grele, zic eu că au fost şi perioade cînd aveam echipa obişnuită cu performanţă şi tot au fost momente grele. Le-am depăşit atunci, le-am depăşit şi acum, iar eu cred că fotbalul românesc avea nevoie de această calificare. Eu sper că vor fi ceva schimbări în fotbalul românesc pentru că avem nevoie de calificare”, a declarat Anghel Iordănescu după victoria cu Insulele Feroe.

SUPER EXCLUSIV / TOP 10 secrete ale EROULUI naţional Budescu! 

“Lăsaţi-mă să mă bucur şi eu şi jucătorii de calificare. Avem timp să discutăm problema Iordănescu mai tîrziu”, a declarat Anghel Iordănescu cînd a fost întrebat dacă va fi pe banca naţionalei şi la EURO 2016.

ROM NIA LA EURO. Budescu iritat: ”Le-am ÎNCHIS GURA multora!” 

“Îl felicit pe Budescu pentru golurile marcate, pentru prestaţie, dar trebuie felicitată întreaga echipă. Pînă la urmă, deşi părea o grupă uşoară, ne-am complicat pînă la final. Acum aştept ca jucătorii să îşi depună candidatura pentru primul 11 la EURO. E nevoie de jucători noi la naţională, să fie o concurenţă mai mare pe posturi. A fost o prestaţie bună cu Finlanda, dar nu am reuşit să cîştigăm”, a declarat Anghel Iordănescu la finalul meciului.

Video / România la EURO! Momente memorabile cu Boloni, Hagi şi Mutu!

În momentul în care a fost întrebat dacă rămîne la echipa naţională şi la EURO, Anghel Iordănescu a plecat fără să răspundă la întrebare.

ADVERTISEMENT