Fotbal intern

Ionuț Negoiță: „Sper ca Dinamo să supraviețuiască. Spaniolii ne iau la mișto!”

14.05.2020 | 19:53
Ionut Negoita Sper ca Dinamo sa supravietuiasca Spaniolii ne iau la misto
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul din „Ștefan cel Mare” și consideră că investitorii spanioli „îi iau la mișto”.

Ionuț Negoiță, critic la adresa spaniolilor

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, nu este mulțumit de negocierile pe care le poartă cu investitorii spanioli și consideră că aceștia nu sunt serioși„Vreau să urez la mulți ani de ziua lui Dinamo, sper să supraviețuiască.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu stau cum zice Ioan Andone, noi am lăsat foarte multe doar ca să fie bine. Între timp, ei vor mult mai multe care nu pot fi implementate.

Când vorbim de un club de talia lui Dinamo trebuie să știm și cine îl cumpără, nu am văzut nicio poză cu cei care vor să cumpere. N-am văzut niciun extras de cont. Colegii mei au vorbit doar cu Toni Curea”.

ADVERTISEMENT

„Ei nu au zis nici măcar că vor face un efort financiar, în schimb au multe pretenții. Le-am spus colegilor mei să vorbească cu reprezentanții suporterilor, până la urmă ei s-au implicat și sunt și acționari, iar tot ce se întâmplă în club, primesc zilnic informații și există comunicare și o transparență totală.

Am picat de acord cu ei, oferta e valabilă să le cedez 82% pe un leu, dar ei mi-au zis să punem pe stand by, în caz că vine un investitor potent, cu pretenții reale. În ceea ce mă privește, eu le dau curs la ceea ce mi-au transmis.

ADVERTISEMENT

Lucrurile stau prost, e un fel de luat la mișto, ei să ia clubul, dar să nu bage niciun ban. E ca și cum mi-ar zice să le dau mașina pentru 60 de zile, pe cuvânt de onoare.

Dacă suporterii consideră că e ok să dăm clubul pe mâna oamenilor pe care nu îi cunoaștem, eu le dau. Ei vor să fie confidențialitate, nici numele îl știu. Firma care se pretinde să fie cumpărătoare e zero”, a mai spus Ionuț Negoiță la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Suporterii trebuie să rămână implicați!”

„În legătură cu firmele mele era foarte ok, nu s-a pus problema. Suporterii trebuie să ia decizia finală, până la urmă. Dacă exista o garanție era ok.

Suporterii trebuie să știe și să fie implicați și văd că în ultima vreme sunt foarte implicați. Patrimoniul lui Dinamo e de 3 milioane, e adevărat că și datoriile sunt de 3 milioane, dar măcar datoriile să se acopere.

Dacă nu vine nimeni la Dinamo, doar dacă suporterii rămân implicați se poate salva clubul. Eu n-am nicio pretenție, le-am zis să-l ia pentru că se activează o bază de suporteri care nu dau bani, pentru că probabil se gândesc că dau bani pentru noi.

Aici există niște oameni care conduc și dacă au nevoie sunt ajutați. Și dacă au idee să pună pe cineva președinte, pot supune la vot și să aleagă, de-asta le spun să se strângă și să-l ia ei mai bine”,  a continuat patronul lui Dinamo.

„Clubul la anul are drept de joc, poate fi recalibrat, poate fi gândit un buget nou și să meargă clubul mai departe. Chiar și contractele jucătorilor pot fi renegociate, că nu cred că e cineva care nu înțelege situația.

Nu decid eu dacă rămân Dănciulescu și Prunea la echipă. Eu nu am dat eu bani pentru salariile care au intrat, au venit din alte surse ale clubului”, a încheiat Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT