ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Sper ca la iarnă să aducem fotbalişti şi să ne punem pe picioare!”

Dulca este dezamăgit de arbitrajul de la meciul Concordia - Gaz Metan Mediaş. "Sînt dezamăgit, normal. De un an jumate de cînd sînt la Mediaş e prima dată cînd vorbesc de arbitraj! Eliminarea...
Autor: Mircea Dominte | 28.11.2014 | 20:07

Dulca este dezamăgit de arbitrajul de la meciul Concordia – Gaz Metan Mediaş. “Sînt dezamăgit, normal. De un an jumate de cînd sînt la Mediaş e prima dată cînd vorbesc de arbitraj! Eliminarea lui Filiogmeni a fost gratuită, iar asta ne-a tras foarte mult în jos. El a pus piciorul la minge, nu s-a întîmplat nimic. Dacă chiar era ceva, trebuia să-i dea roşu direct. A fost un meci pe care noi trebuia să-l cîştigăm, dar vedem. Şi cu Dinamo am avut un penalty clar neacordat. Atît la primul cît şi la al doilea gol am greşit. Nu regret că am rămas, dar este foarte greu în lista rezultatelor. Sper ca în iarnă să aducem fotbalişti şi să ne punem pe picioare. Sîntem cu banii la zi şi este păcat de munca tuturor de la club. Nu ştiu dacă rămîn şi din iarnă, voi vorbi cu conducerea şi vedem ce decidem“, a declarat Cristi Dulca la Look TV.

ADVERTISEMENT

“Am dominat, am avut ocaziile clare, dar se pare că, la fel ca la fiecare meci, reuşim să luăm gol mereu în repriza a doua! Nu punem problemele pe seama arbitrajului, noi trebuie să ne concentrăm strict să cîştigăm noi, să nu mai luăm goluri, dar se pare că luăm gol mereu…”, a declarat şi Dan Roman la Look TV.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!