Carousel hot news

„Moşu” se teme de Mazăre: “Sper măcar la un egal!”

Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, şi Radu Mazăre, excentricul primar al Constanţei, vor disputa un meci demonstrativ de un minut, la Constanţa, în finala Centurii de...
04.09.2013 | 12:52
„Moşu” se teme de Mazăre:
ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, şi Radu Mazăre, excentricul primar al Constanţei, vor disputa un meci demonstrativ de un minut, la Constanţa, în finala Centurii de Aur, partida urmând să se dispute sîmbătă de la ora 16:00. Cu acest prilej, Doroftei va purta un tricou care va avea inscripţionat numele lui Younes Hamza, atacantul de la Petrolul care a avut în urmă cu cîteva săptămîni un conflict cu primarul Constanţei din care atacantul Petrolului a ieşit cam şifonat: “Am vorbit cu prietenul meu Hamza, sper să îmi dea un tricou. Va fi un meci de distracţie. Sper să facem măcar un egal. Ştiu că Mazăre s-a antrenat foarte bine şi că va avea o serie de lovituri care sper să nu mă pună în dificultate”, a declarat Doroftei pentru FANATIK.

Doroftei a făcut istorie pentru România la box. „Moşul” are în palmares două medalii de bronz la Olimpiadele de la Barcelona şi la Atlanta şi aur la Campionatul Mondial de la  Berlin şi la Campionatul European din Danemarca. Doroftei a trecut la profesionişti în 1997 şi a reuşit să ridice deasupra capului centura de campion mondial WBA.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri