ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Nu sînt amatoare de bani, dar sînt bineveniţi”

Simona Halep a revenit în ţară după victoria din cadrul turneului de la Moscova şi a dezvăluit că îşi doreşte să o ajungă pe Virginia Ruzici, cîştigătoare a 12 turnee WTA în carieră....
Autor: Răzvan Scarlat | 21.10.2013 | 18:45
“Nu sînt amatoare de bani, dar sînt bineveniţi”

Simona Halep a revenit în ţară după victoria din cadrul turneului de la Moscova şi a dezvăluit că îşi doreşte să o ajungă pe Virginia Ruzici, cîştigătoare a 12 turnee WTA în carieră. “Sînt foarte fericită, încerc să mă bucur de aceste momente deosebite, de tenis, de jocul meu. Am auzit că am urcat pe locul 14 după Moscova, mă bucur că am reuşit această performanţă şi sper să urc cît mai sus. Ştiam că Irina Spîrlea şi Ruxandra Dragomir au patru turnee cîştigate în carieră, mă bucur că am reuşit să ajung la cinci. Sper să cîştig cît mai multe şi să o ajung pe doamna Virginia Ruzici. Nu este în pericol recordul dînsei, dar sper măcar să o egalez”, a spus Halep, conform Mediafax.

ADVERTISEMENT

Sportiva, care a cîştigat aproape un milion de dolari din tenis anul acesta, susţine că nu se gîndeşte niciodată la partea materială înaintea unui turneu. “Eu nu mă gîndesc niciodată la partea materială înaintea turneelor. Nu prea sînt amatoare de bani, încerc să mă bucur de tenis, dar ei sînt bineveniţi. Pînă la urmă orice om care munceşte este şi răsplătit. Mai am mult pînă la top 10 WTA, vin turnee puternice, iar anul viitor trebuie să apăr tot ce am cîştigat anul acesta. M-aş mulţumi şi cu locul doi în clasamentul WTA, important este că îmi place să joc tenis, unde voi ajunge numai Dumnezeu ştie. Nu pot să zic că mi-e teamă de cineva din circuit, dar sînt cîteva jucătoare care recunosc că sînt mai puternice decît mine. În afară de Serena, mai este şi Şarapova, şi Azarenka, sînt mai multe “, a menţionat Simona.

Halep, 22 de ani, a urcat patru locuri în clasamentul WTA şi se află pe poziţia a 14-a, cea mai bună din carieră.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!