Carousel hot news

“Stelei trebuie SĂ-I ARUNCE cineva acum PROSOPUL. Sînt vreo 8-9 jucători care trebuie să fie daţi afară!”

Anghel Iordănescu ştie că Steaua nu se află în cea mai bună formă şi susţine că "roş-albaştrii" ar avea nevoie de vacanţă chiar din această seară. "Tata Puiu" a spus din nou că...
Autor: George Nistor | 10.12.2013 | 20:58

Anghel Iordănescu ştie că Steaua nu se află în cea mai bună formă şi susţine că “roş-albaştrii” ar avea nevoie de vacanţă chiar din această seară. “Tata Puiu” a spus din nou că şapte-opt jucători trebuie să plece din Ghencea şi să fie aduşi alţii.

“Jucătorii Stelei au valoare, dar, în acest moment, e greu să dea mai mult decât au arătat. Pentru Steaua, cel mai bine ar fi dacă totul s-ar opri acum. Stelei trebuie să-i arunce acum cineva prosopul în seara asta, să nu mai joace nici mîine, să se încheie acum turul, pentru că jucătorii sînt epuizaţi din punct de vedere mental. Dar Astra nu va cîştiga nici unul dintre cele două jocuri cu Steaua. Sper că va fi o mobilizare generală, Astra nu are nici o şansă. Mă încurajez şi eu. Chiar dacă nu sînt convins că Steaua va cîştiga în ambele meciuri, sînt sigur că tot Steaua va cîştiga campionatul“, a spus Iordănescu la Digisport, într-un dialog spumos cu Dinu Gheorghe.

Cît despre evoluţia arbitrului Iulian Dima din partida Oţelul-Steaua, Iordănescu nu a dorit să comenteze, dar admite că centralul a greşit flagrant în favoarea roş-albaştrilor.

“Mi-e şi jenă să comentez reacţia lui Mihai despre acest meci. Mă abţin de la comentarii pentru că risc să devin penibil. Steaua chiar are nevoie de tranfseruri, dar şi de plecări. Sînt vreo 8-9 jucători care trebuie să spună la revedere Stelei”, a mai adăugat fostul selecţioner al României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE